Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Tetikçilere Rağmen!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Tetikçilere Rağmen!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tetikçilere Rağmen!
    Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 21:46
Haftalar boyu süren karalama kampanyalarının ardından her türlü saldırıya maruz kalan takımımızın saha içinde her türlü hakları gasp edilirken, camiamızda yaşanan en ufak olumsuz bir hadiseyi günlerce manşetlerinden, ekranlarından indirmeyen Medya, bu olayları görmezden gelmeye devam ediyor. Federasyon'un ve Merkez Hakem Kurulu'nun ilginç hakem atamaları devam ederken, şampiyonluk yarışında rakibimizin yediği nizami gol iptal ediliyor, Fenerbahçemize hak etmesine rağmen penaltıları çalınmıyor!

Samsunspor ile oynadığı mücadelede, rakip kalecinin "teması" itiraf etmesine rağmen ne için özür dilediği belli olmayan Serdar Tatlı, Denizlispor-Galatasaray maçında nizami bir golü iptal ederken, neyin diyetini ödedi?

Bülent Tulun çıkıyor, kendilerine karşı direnen takımı teşvik almakla suçluyor! Hiçbir kurum ve kuruluştan reaksiyon yok! Tuncay kupa maçından sonra sevincini taraftarları ile paylaşıyor, ancak Disiplin kuruluna sevk ediliyor...15 gün önce en galiz küfürleri eden Hasan Şaş, 52 bin kişiyi provake eden Hasan Şaş kahraman ilan ediliyor.

90.dakika boyunca Ali Sami Yen'i futbol sahasından çok bir ahıra çeviren Galatasaray tribünlerine ve Galatasaray Kulübüne karşı bir uygulama olmadığı gibi konu ile ilgili verilen tepkiler anlık ve çoktan hasır altı edilmiş durumda!

Oysa aynı hadiseler Şükrü Saracoğlu stadında yaşanmış olsaydı, şimdiye kadar hem cezası kesilmiş, hem de bu olaylar günlerce spor kamuoyunu meşgul etmişti!

Hakka, hukuka bu denli bağlı olan(!) başta yayıncı kuruluş ve Medya olmak üzere takımımıza yapılan her türlü olumsuzluğa haksızlığa ve tacize karşı suskunluğunu sürdürmeye devam ediyor!

Federasyona geldiği günden bu yana yaşanan tüm hadiselere seyirci(!) kalan Ulusoy'un bu sessizliği, yaşanan hadiselerden duyduğu memnuniyetin ifadesi olsa gerek! Ancak, unutmayın!!! Fenerbahçe camiası yaşanan olayların farkında ve bilincinde!

Fenerbahçe üzerine oynanan her oyun bozulmuş, bu oyunların içinde piyon olanların sonu tarih boyunca hüsran olmuştur!

Onurlu ve Şerefli mücadelemiz, dün olduğu gibi bugün de onur ve şeref kavramlarından bi haber, kişi ve kuruluşlara karşı sürecektir...!
alıntı:antu.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.