Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tetikçilere Raðmen!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=757
Tarih: 20-05-2024 Saat 02:06


Konu: Tetikçilere Raðmen!
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Tetikçilere Raðmen!
Mesaj Tarihi: 27-03-2006 Saat 21:46
Haftalar boyu süren karalama kampanyalarýnýn ardýndan her türlü saldýrýya maruz kalan takýmýmýzýn saha içinde her türlü haklarý gasp edilirken, camiamýzda yaþanan en ufak olumsuz bir hadiseyi günlerce manþetlerinden, ekranlarýndan indirmeyen Medya, bu olaylarý görmezden gelmeye devam ediyor. Federasyon'un ve Merkez Hakem Kurulu'nun ilginç hakem atamalarý devam ederken, þampiyonluk yarýþýnda rakibimizin yediði nizami gol iptal ediliyor, Fenerbahçemize hak etmesine raðmen penaltýlarý çalýnmýyor!

Samsunspor ile oynadýðý mücadelede, rakip kalecinin "temasý" itiraf etmesine raðmen ne için özür dilediði belli olmayan Serdar Tatlý, Denizlispor-Galatasaray maçýnda nizami bir golü iptal ederken, neyin diyetini ödedi?

Bülent Tulun çýkýyor, kendilerine karþý direnen takýmý teþvik almakla suçluyor! Hiçbir kurum ve kuruluþtan reaksiyon yok! Tuncay kupa maçýndan sonra sevincini taraftarlarý ile paylaþýyor, ancak Disiplin kuruluna sevk ediliyor...15 gün önce en galiz küfürleri eden Hasan Þaþ, 52 bin kiþiyi provake eden Hasan Þaþ kahraman ilan ediliyor.

90.dakika boyunca Ali Sami Yen'i futbol sahasýndan çok bir ahýra çeviren Galatasaray tribünlerine ve Galatasaray Kulübüne karþý bir uygulama olmadýðý gibi konu ile ilgili verilen tepkiler anlýk ve çoktan hasýr altý edilmiþ durumda!

Oysa ayný hadiseler Þükrü Saracoðlu stadýnda yaþanmýþ olsaydý, þimdiye kadar hem cezasý kesilmiþ, hem de bu olaylar günlerce spor kamuoyunu meþgul etmiþti!

Hakka, hukuka bu denli baðlý olan(!) baþta yayýncý kuruluþ ve Medya olmak üzere takýmýmýza yapýlan her türlü olumsuzluða haksýzlýða ve tacize karþý suskunluðunu sürdürmeye devam ediyor!

Federasyona geldiði günden bu yana yaþanan tüm hadiselere seyirci(!) kalan Ulusoy'un bu sessizliði, yaþanan hadiselerden duyduðu memnuniyetin ifadesi olsa gerek! Ancak, unutmayýn!!! Fenerbahçe camiasý yaþanan olaylarýn farkýnda ve bilincinde!

Fenerbahçe üzerine oynanan her oyun bozulmuþ, bu oyunlarýn içinde piyon olanlarýn sonu tarih boyunca hüsran olmuþtur!

Onurlu ve Þerefli mücadelemiz, dün olduðu gibi bugün de onur ve þeref kavramlarýndan bi haber, kiþi ve kuruluþlara karþý sürecektir...!
alýntý:antu.com


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat