Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Düğün Kızartması

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaşama Dair
Forum Adı: Yemek Tarifleri
Forum Tanımlaması: Yemekler, Restaurant'lar İçecekler Damak KEyfine Dair Herşey...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2144
Tarih: 28-04-2024 Saat 08:50


Konu: Düğün Kızartması
Mesajı Yazan: dafne
Konu: Düğün Kızartması
Mesaj Tarihi: 15-11-2006 Saat 01:16
1 kg. koyun eti incik tarafından
3 Adet soğan
3 Çorba kaşığı sadeyağ
Çeyrek kilo yoğurt
Tuz

Koyun eti iri parçalar halinde yarım haşlanır, etler süzgeçe çıkartılır, bu etler suyu süzülmüş yoğurda bulanır, daha sonra teryağında kızartılır. Ayrı bir tencerede yağ ve 3 baş ince doğranmış soğan kızartılır üzerine; Et, tarçın, ve haşlama suyu ilave edilerek pişirilir.



-------------
no imza no problem...



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat