Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Yemek Tarifleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Düğün Kızartması
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Düğün Kızartması

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
dafne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı dafne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düğün Kızartması
    Gönderim Zamanı: 15-11-2006 Saat 01:16
1 kg. koyun eti incik tarafından
3 Adet soğan
3 Çorba kaşığı sadeyağ
Çeyrek kilo yoğurt
Tuz

Koyun eti iri parçalar halinde yarım haşlanır, etler süzgeçe çıkartılır, bu etler suyu süzülmüş yoğurda bulanır, daha sonra teryağında kızartılır. Ayrı bir tencerede yağ ve 3 baş ince doğranmış soğan kızartılır üzerine; Et, tarçın, ve haşlama suyu ilave edilerek pişirilir.

no imza no problem...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.