Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Avşar ve Tatlıses TBMM gündeminde!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Avşar ve Tatlıses TBMM gündeminde!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Avşar ve Tatlıses TBMM gündeminde!
    Gönderim Zamanı: 02-11-2006 Saat 19:31
 
İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'a evlenme teklifi üzerine ünlü türkücünün arkadaşı AK Parti vekili Zülfikar İzol, "Evlenmeye karar verirlerse nikâh şahitleri olurum" dedi.

İbrahim Tatlıses'in atv'de yayınlanan ve reyting rekoru kıran şov programında Hülya Avşar'a evlenme teklif etmesi, uzun bir tatilden sonra toplanan Meclis'te de siyasetçilerin gündemine oturdu. İbo'nun hemşehrileri Şanlıurfalı vekiller, Meclis kulisinde diğer vekillerin, "İkili evlenir mi" sorularıyla karşılaştı. Ünlü türkücünün yakın arkadaşı İzol Aşireti reisi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, bu sorularla en fazla muhatap olan vekil oldu.

TATLISES'İ KUTLADI
Vekillerin merakını gidermek için Tatlıses'i cep telefonundan arayan, ancak ulaşamayan İzol, şunları söyledi:"Tatlıses, sevdiğim bir arkadaşımdır. Programı sonuna kadar izledim. Hülya Hanım da hemşehrim sayılır. Birbirlerine yakışıyorlar. İkisi de toplum tarafından tanınan ve çok sevilen insanlar. Bunun yanı sıra bölge ülkelerinde de çok seviliyorlar. Programda Hülya daha üstündü. İbo da centilmence davrandı. Gördüğüm şu; ikisi de birbirlerini seviyor." Milyonların önünde evlenme teklif eden Tatlıses'i arayarak medeni cesaretinden dolayı kutlayacağını belirten İzol, "Evlenmeye karar verirlerse nikâh şahitleri de olurum" dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.