Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Avþar ve Tatlýses TBMM gündeminde!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1969
Tarih: 09-05-2024 Saat 21:11


Konu: Avþar ve Tatlýses TBMM gündeminde!
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Avþar ve Tatlýses TBMM gündeminde!
Mesaj Tarihi: 02-11-2006 Saat 19:31
 
Ýbrahim Tatlýses'in Hülya Avþar'a evlenme teklifi üzerine ünlü türkücünün arkadaþý AK Parti vekili Zülfikar Ýzol, "Evlenmeye karar verirlerse nikâh þahitleri olurum" dedi.

Ýbrahim Tatlýses'in atv'de yayýnlanan ve reyting rekoru kýran þov programýnda Hülya Avþar'a evlenme teklif etmesi, uzun bir tatilden sonra toplanan Meclis'te de siyasetçilerin gündemine oturdu. Ýbo'nun hemþehrileri Þanlýurfalý vekiller, Meclis kulisinde diðer vekillerin, "Ýkili evlenir mi" sorularýyla karþýlaþtý. Ünlü türkücünün yakýn arkadaþý Ýzol Aþireti reisi AK Parti Þanlýurfa Milletvekili Zülfikar Ýzol, bu sorularla en fazla muhatap olan vekil oldu.

TATLISES'Ý KUTLADI
Vekillerin merakýný gidermek için Tatlýses'i cep telefonundan arayan, ancak ulaþamayan Ýzol, þunlarý söyledi:"Tatlýses, sevdiðim bir arkadaþýmdýr. Programý sonuna kadar izledim. Hülya Haným da hemþehrim sayýlýr. Birbirlerine yakýþýyorlar. Ýkisi de toplum tarafýndan tanýnan ve çok sevilen insanlar. Bunun yaný sýra bölge ülkelerinde de çok seviliyorlar. Programda Hülya daha üstündü. Ýbo da centilmence davrandý. Gördüðüm þu; ikisi de birbirlerini seviyor." Milyonlarýn önünde evlenme teklif eden Tatlýses'i arayarak medeni cesaretinden dolayý kutlayacaðýný belirten Ýzol, "Evlenmeye karar verirlerse nikâh þahitleri de olurum" dedi.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat