Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 17 Temmuz'da İstanbul'da!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

17 Temmuz'da İstanbul'da!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
eren_tufekci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-05-2007
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 17 Temmuz'da İstanbul'da!
    Gönderim Zamanı: 11-07-2007 Saat 03:16
 DOMINIQUE SWAIN, DEHŞET GECCESİ FİLMİNİN GALASI İÇİN 17 TEMMUZ'DA İSTANBUL'A GELİYOR!

Lolita filmi ile dünya çapında üne kavuşan Amerikalı oyuncu Dominique Swain'in, başrollerini

Mehmet Günsür, David Carradine ve Udo Kier ile paylaştığı Dehşet Geccesi (Fall Down Dead) filmi, 20 Temmuz Cuma günü Türkiye'de vizyona giriyor. Dominique Swain, 17 Temmuz gecce yarısı Türkiye'ye gelecek!
< ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>  


Geçtiğimiz Nisan'da Türk seyircisiyle buluşan ÖLÜMLE DANS'ın ardından New Films International'ın yapımcılığını üstlendiği ikinci Türk-Amerikan ortak yapımı "FALL DOWN DEAD", işlediği cinayetleri sanat olarak değerlendiren bir seri katil ve kurbanları arasındaki ölümcül kedi fare oyununu konu alıyor…

Sık sık gerçekleşen elektrik kesintileri nedeniyle karanlığa gömülen şehir sakinleri bu kesintiler sırasında işlediği korkunç cinayetler ile terör estiren bir seri katilin tehdidi altındadır… Basının "Picasso" olarak tanımladığı katil (Udo Kier), öldürdüğü kurbanlarını klasik sanatçıların en ünlü yapıtlarına öykünerek tasarladığı sanat eserleri gibi görmektedir…

Picasso İş Başında!

Garsonluk yapan Christie (Dominique Swain) gecce vardiyası sonrası evine dönerken "Picasso"nun işlediği bir cinayete tanık olur… Dehşete kapılan Christie, yakınındaki bir iş merkezine sığınır. İş merkezinin güvenliğinden sorumlu görevliyi (David Carradine) kendisini içeri almasına ikna eden genç kız, polise haber verir.

Mehmet Günsür Bu Kez Dedektif Rolünde

Olay yerine gelen polis memurları Stefan (Mehmet Günsür) ve Lawrence (R. Keith Harris), ilk başta Christie'nin "Picasso"yu gördüğünü zanneden histerik insanlardan birisi olduğunu düşünür.

Ama dedektifler kısa süre sonra genç kızın yanılmadığını fark eder. Tam bu sırada gerçekleşen bir kesinti sonucu dış dünya ile iletişimleri kopan Christie, güvenlik görevlisi ve dedektifler, karanlık sokaklarda terör saçan Picasso katilden kaçmak için binanın içinde saklanırlar.

Sokaklarda dolaşarak kurbanlarının sayısını arttıran katil, kahramanların saklandığı binaya adım adım yaklaşmaktadır. Sanat eserinin en güzel halkasını oluşturacak kurbanının arayışını sürdüren katil ile binadakiler arasında gecce boyunca süren bir kedi fare oyunu başlar.

Seyirciyi karanlık korkusuyla yüzleştiren Hithcock vari bir tansiyona sahip gerilimiyle sinemanın favori türlerinden birisi olan seri katil filmlerine yeni bir halka ekleyen "FALL DOWN DEAD / DEHŞET GECCESİ" gerilim meraklılarına heyecanlı dakikalar vaat ediyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.159 Saniyede Yüklendi.