Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

17 Temmuz'da Ýstanbul'da!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3049
Tarih: 09-05-2024 Saat 01:03


Konu: 17 Temmuz'da Ýstanbul'da!
Mesajı Yazan: eren_tufekci
Konu: 17 Temmuz'da Ýstanbul'da!
Mesaj Tarihi: 11-07-2007 Saat 03:16
 DOMINIQUE SWAIN, DEHÞET GECCESÝ FÝLMÝNÝN GALASI ÝÇÝN 17 TEMMUZ'DA ÝSTANBUL'A GELÝYOR!

Lolita filmi ile dünya çapýnda üne kavuþan Amerikalý oyuncu Dominique Swain'in, baþrollerini

http://www.haberler.com/mehmet-gunsur/ - Mehmet Günsür , David Carradine ve Udo Kier ile paylaþtýðý Dehþet Geccesi (Fall Down Dead) filmi, 20 Temmuz Cuma günü Türkiye'de vizyona giriyor. Dominique Swain, 17 Temmuz gecce yarýsý Türkiye'ye gelecek!
< ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>  


Geçtiðimiz Nisan'da Türk seyircisiyle buluþan ÖLÜMLE DANS'ýn ardýndan New Films International'ýn yapýmcýlýðýný üstlendiði ikinci Türk-Amerikan ortak yapýmý "FALL DOWN DEAD", iþlediði cinayetleri sanat olarak deðerlendiren bir seri katil ve kurbanlarý arasýndaki ölümcül kedi fare oyununu konu alýyor…

Sýk sýk gerçekleþen elektrik kesintileri nedeniyle karanlýða gömülen þehir sakinleri bu kesintiler sýrasýnda iþlediði korkunç cinayetler ile terör estiren bir seri katilin tehdidi altýndadýr… Basýnýn " http://www.haberler.com/picasso/ - Picasso " olarak tanýmladýðý katil (Udo Kier), öldürdüðü kurbanlarýný klasik sanatçýlarýn en ünlü yapýtlarýna öykünerek tasarladýðý sanat eserleri gibi görmektedir…

http://www.haberler.com/picasso/ - Picasso Ýþ Baþýnda!

Garsonluk yapan Christie (Dominique Swain) gecce vardiyasý sonrasý evine dönerken " http://www.haberler.com/picasso/ - Picasso "nun iþlediði bir cinayete tanýk olur… Dehþete kapýlan Christie, yakýnýndaki bir iþ merkezine sýðýnýr. Ýþ merkezinin güvenliðinden sorumlu görevliyi (David Carradine) kendisini içeri almasýna ikna eden genç kýz, polise haber verir.

http://www.haberler.com/mehmet-gunsur/ - Mehmet Günsür Bu Kez Dedektif Rolünde

Olay yerine gelen polis memurlarý Stefan ( http://www.haberler.com/mehmet-gunsur/ - Mehmet Günsür ) ve Lawrence (R. Keith Harris), ilk baþta Christie'nin " http://www.haberler.com/picasso/ - Picasso "yu gördüðünü zanneden histerik insanlardan birisi olduðunu düþünür.

Ama dedektifler kýsa süre sonra genç kýzýn yanýlmadýðýný fark eder. Tam bu sýrada gerçekleþen bir kesinti sonucu dýþ dünya ile iletiþimleri kopan Christie, güvenlik görevlisi ve dedektifler, karanlýk sokaklarda terör saçan http://www.haberler.com/picasso/ - Picasso katilden kaçmak için binanýn içinde saklanýrlar.

Sokaklarda dolaþarak kurbanlarýnýn sayýsýný arttýran katil, kahramanlarýn saklandýðý binaya adým adým yaklaþmaktadýr. Sanat eserinin en güzel halkasýný oluþturacak kurbanýnýn arayýþýný sürdüren katil ile binadakiler arasýnda gecce boyunca süren bir kedi fare oyunu baþlar.

Seyirciyi karanlýk korkusuyla yüzleþtiren Hithcock vari bir tansiyona sahip gerilimiyle sinemanýn favori türlerinden birisi olan seri katil filmlerine yeni bir halka ekleyen "FALL DOWN DEAD / DEHÞET GECCESÝ" gerilim meraklýlarýna heyecanlý dakikalar vaat ediyor.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat