Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Star Wars Hayranlarına TIECam

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4175
Tarih: 15-05-2024 Saat 10:45


Konu: Star Wars Hayranlarına TIECam
Mesajı Yazan: CASPER
Konu: Star Wars Hayranlarına TIECam
Mesaj Tarihi: 19-08-2008 Saat 12:40
Star Wars Hayranlarına TIECam

İmparatorluk ordularının vazgeçilmez savaş gemisi TIE Fighter tasarımlı bir webcam ister miydiniz? Üstelik bu webcam'in tek özelliği harika görüntüsü değil.

Sadece Star Wars hayranları değil, bilgisayar başında kendisini harekete geçirecek birkaç detaya ihtiyaç duyan herkes, Imperial Tie Fighter Advanced X1 tasarımlı bu webcam'i monitörünün köşesinde görmek isteyecek. Lazer toplarından LED aydınlatma sağlayarak her ışık ortamında maksimum kalitede video sohbetler sunan kamera, dahili mikrofonu ve Star Wars evrenini yansıtan ses efektleri(motor çalışması, lazer atışları gibi) ile bilgisayar masanıza hareket katacak. Darth Vader TIE Fighter Webcam, şimdilik yurtdışı sitelerde 22,99 Sterlin karşılığında http://www.forbiddenplanet.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=43306 - ön sipariş ile alınabiliyor
 


http://www.veteknoloji.com/bigresim.php?bresim=20080819051143_tiewebcam.jpg">

 
 
 
 
 
 
http://www.veteknoloji.com/haberdetay.php?id=5587&gkat=4 - kaynak



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat