Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Rus "hacker"lar ateşkes tanımıyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4071
Tarih: 15-05-2024 Saat 11:24


Konu: Rus "hacker"lar ateşkes tanımıyor
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Rus "hacker"lar ateşkes tanımıyor
Mesaj Tarihi: 14-08-2008 Saat 11:44
Rus "hacker"lar ateşkes tanımıyor
 
 
 

Gürcistan'ın Güney Osetya'ya girişiyle başlayan Rusya kaynaklı bilgisayar korsanı saldırıları durmak bilmiyor.

Gürcistan'în beş gün önce özerk Güney Osetya'yı bombalaması ve Rusya'nın "N'oluyor len!" diye bölgeye dalması sonucu başlayan çatışmalar, Rus bilgisayar korsanlarının da milli duygularını harekete geçirerek Gürcü devlet ve özel web sitelerine girişmelerine neden olmuştu. Botnetlerle Gürcistan sitelerini yavaşlatan korsanlar, Gürcistan parlamentosunun da sitesini kırıp devlet başkanı Mikhail Saakaşvili'yi Hitler'e benzeten resimlerle donatmışlardı.

Rusya, ateşkese yanaştığını ve Avrupa Birliğini de aracı tayin ettiğini bildiği halde, Rus internet saldırıları hala yavaşlamadı. Sahte trafiği durdurmayan korsanlar, dün gece de Saakaşvili'nin Amerika'da bir sunucudan yayın yapan sitesini göçertti. Tulip Systems isimli firmaya ait olan sunucuyu koruma çabaları, zaten Rus bilgisayar korsanlarından gözü korkmuş olan Amerikalı güvenlikçileri bütün gece uyutmadı

http://www.veteknoloji.com/haberdetay.php?id=5393%20 - Kaynak


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat