Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gerets'ten inciler

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3955
Tarih: 17-05-2024 Saat 04:12


Konu: Gerets'ten inciler
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: Gerets'ten inciler
Mesaj Tarihi: 07-04-2008 Saat 14:47

Gerets'ten inciler

Fransa Ligi'nde Marsilya çalýþtýran Eric Gerets, dün akþam elde ettikleri 3-1'lik Olimpique Lyon galibiyetine iliþkin sorularý yanýtlarken, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden de söz etti. L'Equipe gazetesine konuþan Galatasaray'ýn eski teknik direktörü, Lyon gibi bir takýmý yendikleri için çok mutlu olduklarýný, zira böyle büyük maçlarda alýnan maðlubiyetlerin etkisinin çok olumsuz olabileceðini savunarak, buna Fenerbahçe-Galatasaray derbisini örnek gösterdi.

Yine de her zaman önemli olanýn, þampiyonayý zaferle kapatmak olduðuna dikkat çeken Belçikalý hoca, "Türkiye'de Galatasaray'ý çalýþtýrýrken Fenerbahçe'ye iki kez yenildim ve bu utanç vesilesi olarak kabul edildi. Orada Fenerbahçe'yi yendin mi, sezonun iyi geçmiþ sayýlýr. Bense, eðer sonunda þampiyon olacaksak, Fenerbahçe'ye her seferinde yenilelim, dedim" þeklinde konuþtu.



-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: S3Z3R
Mesaj Tarihi: 07-04-2008 Saat 16:35
bu adama deþtek vermediler adamýn þucu hiç yoktu þimdi baþýmýzý taþlara vurun ....kalli teknik direktör diye getirdiler þimdi bu durumlara düþtük Sabri sene nasýldý þimdi nasýl


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat