Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Rakipleri Tanýyalým

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3335
Tarih: 17-05-2024 Saat 01:51


Konu: Rakipleri Tanýyalým
Mesajı Yazan: yks
Konu: Rakipleri Tanýyalým
Mesaj Tarihi: 10-10-2007 Saat 03:02
 Bordeaux: Galatasaray'la geçtiðimiz yýl Þampiyonlar Ligi'nde ayný grupta yer alan Bordeaux, bu yýl temsilcimizle UEFA Kupasý'nda eþleþti. 10 haftasý geride kalan Fransa liginde 4. sýrada bulunan Bordeaux, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 maðlubiyetle 18 puan topladý. Takýmýn en golcü ismi ligde fileleri 5 kez havalandýran Bellion. Bordeaux maçlarýný Stade Chaban-Delmas'da oynuyor.

Panionios: Atina ekibi Panionios, 4 maç oynanan Yunan liginde 7 puan topladý. Panionios 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 maðlubiyetlik performansýyla puan tablosunda 6. sýrada yer alýyor. Panionios, baþkent Atina'nýn diðer ekipleri Olympiakos, Panathinaikos ve AEK'nin gölgesi altýnda kalan bir takým ve son yýllarda adýný Avrupa'da duyurma çabasýnda...

Austria Wien: Avusturya Bundesliga'yý geçtiðimiz sezonu 6. sýrada tamamlayan Austria Wien maçlarýný 11.800 kiþilik Horr Stadion'da oynuyor. Mor-beyazlý ekip iki sezon önce þampiyonluða ulaþmýþtý. Avusturya Bundesliga'da 14 hafta sonunda tek yenilgisi olan A.Wien ligde lider durumda bulunuyor.

Helsingborg: Bitimine iki hafta kalan Ýsveç Ligi'nde Helsingborg, 24 maçta 8'er galibiyet, maðlubiyet ve beraberlik aldý. 40 gol atýp, 33 gol yiyen Ýsveç ekibi 32 puanla ligde 8. sýrada bulunuyor. Ýsveç Ligi'nde Goteborg ve Djurgarden 43'er puanla zirve yarýþýný sürdürüyor.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: AJAN
Mesaj Tarihi: 10-10-2007 Saat 03:04
Bordeaux haricinde hiçbr takýmý tanýmýyorum

-------------
http://imageshack.us">




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat