Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ben de bir Fenerliye yardým ederdim

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1454
Tarih: 16-05-2024 Saat 17:43


Konu: Ben de bir Fenerliye yardým ederdim
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Ben de bir Fenerliye yardým ederdim
Mesaj Tarihi: 02-10-2006 Saat 19:07
Ben de bir Fenerliye yardým ederdim
Yakalandýðý kanser hastalýðýný yenmesi için G.Saraylý ve F.Bahçeliler'in seferber olduðu Þafak Güzeller, "Dostluða vesile olduðum için mutluyum. Kanserin takýmý olmaz" dedi.

G.Saray ve F.Bahçe taraftarlarýnýn, yakalandýðý amansýz hastalýðý yenmesi için seferber olduklarý Þafak Güzeller SABAH'a konuþtu. Kanseri mutlaka yeneceðini belirten Þafak, "Çünkü arkamda milyonlarca taraftar var. Kanser ise tek baþýna" þeklinde konuþtu. Sarý-kýrmýzýlý kulübün taraftarý genç Þafak'ýn hastalýða yakalanma süreci ise oldukça ilginç... Liseyi bitirdikten bir ay sonra aþýrý terleme ve ateþ þikayetleriyle hastaneye koþan Þafak'a önce grip, sonra ise tüberküloz teþhisi kondu. 8 ay boyunca yanlýþ tedavi uygulanan gencin lenf kanseri olduðu anlaþýldý. Ancak tetkikler için bile 41 bin 500 dolar gibi bir faturanýn çýkmasý ailenin moralini bozdu. Tam da bu anda devreye Galatasaraylý ve Fenerbahçeli taraftarlar girdi. ultrAslan ve antu'nun kampanyalarý Þafak için umut ýþýðý oldu. "Bu kadar ilgi beklemiyordum. Ancak bu durumdan çok memnunum" diyen genç taraftar iyileþince tribündeki yerini alýp takýmýna destek olmak istediðini söyledi.

'DOSTLUÐA VESÝLE OLDUM'
Bir Fenerbahçeli ayný hastalýða yakalansa kendisinin de seve seve yardýmcý olacaðýný söyleyen Þafak, "Benim ailemde ve çevremde de birçok F.Bahçeli var. Onlar beni kýzdýrýr, ben onlarý. Zaten taraftar olmanýn rengi de burada. F.Bahçeliler'in benim için kampanyaya katýlmalarý çok anlamlý. Böyle bir dostluða vesile olduðum için mutluyum. Ayrýca beni hiçbir zaman yalnýz býrakmayan G.Saraylý tribün arkadaþlarýma da teþekkürü borç biliyorum" dedi. Þafak'ýn teyzesi Nuran Sarýgül ise devletin kendilerine sahip çýkmadýðýndan yakýndý. Sarýgül, "Saðlýk Bakanlýðý'ndan Baþbakanlýða, Ýstanbul Valiliði'nden AKP Genel Merkezi'ne dek çalmadýðýmýz kapý kalmadý. Ancak hiçbir sonuç alamadýk. Devletin yapamadýðýný iki takým taraftarlarý yaptý" þeklinde konuþtu.

5 EKÝM'DE BÝYOPSÝ VAR
Raporlarý ABD'ye gönderilen Þafak'a 5 Ekim'de biyopsi yapýlacak. Teþhis doðrulanýrsa genç taraftarýn tedavisine baþlanacak. Kanseri yenmeye kararlý olan Þafak'ýn son sözleri ise umut dolu: "Ben bu hastalýðý kökten çözeceðim"


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat