Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

120 GB. veri cepte!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=127
Tarih: 16-05-2024 Saat 01:42


Konu: 120 GB. veri cepte!
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: 120 GB. veri cepte!
Mesaj Tarihi: 09-03-2006 Saat 19:58
Daha önce 40 ve 80GB kapasiteli modellerinin yoðun ilgi gördüðü Western Digital Passport ile artýk 120GB kapasitesindeki bilgiler cepte taþýnabilecek.

Western Digital’ýn Türkiye distribütörü Ýnfronic, yaz aylarýnda satýþa sunduðu taþýnabilir sabit disk olan Western Digital Passport’un 120GB kapasiteli yeni modelinin satýþýna baþladý. Bilgisayardaki bilgilerinizi her yere taþýyabileceðiniz ‘Passport’ adý verilen USB baðlantýlý taþýnabilir sabit diskler sadece 14 cm boyunda (pasaport büyüklüðünde). Bu boyuta artýk 120GB kapasitesinde bilgi/veri sýðdýrýp, bilgilerinizi cebinizde bile taþýyabiliyorsunuz.

Ýnfronic tarafýndan yaz aylarýnda satýþa sunulan ilk Passport modelleri 40 ve 80B kapasiteli idi. Ýnfronic yetkilileri bu modellerin ciddi bir talep gördüðünü belirterek, artýk daha yüksek kapasiteli yeni modeli de tüketicilere sunduklarýný ifade ediyorlar. Taþýnabilir sabit diskler sayesinde birçok sorun ortadan kalkýyor. Tüm diskinizi, dolayýsýyla bilgilerinizi yanýnýzda taþýyarak istediðiniz bir bilgisayarda çalýþmak mümkün. Ayrýca, bu sayede bilgi güvenliði konusunda da önemli bir çözüm saðlanýyor.

USB 2.0 destekli olan ürünler, enerjilerini de USB’den alýyorlar. Bu nedenle WD taþýnabilir sabit diskler için elektrik adaptörü, þarj aleti vb gerekmiyor. Bilgisayar olan her yerde ürünü takýp kullanmak mümkün. Kullanýmý da çok basit. Tak-çalýþtýr felsefesiyle üretilen ürünlerde güvenlik de ihmal edilmemiþ. Darbe, düþme gibi sert etkilere karþý korumalý bir kasaya sahip. 5400rpm devir hýzý bulunan Western Digital Passport, küçük, parlak ve þýk kasasý ile cepte rahatlýkla taþýnabiliyor. Çok sessiz çalýþan ürün hem PC hem de Macintosh uyumlu.

Çok sýk seyahat eden ya da güvenlik gibi nedenlerle diskteki bilgilerini yanýnda taþýmak isteyenler için ideal bir ürün olan Western Digital Passport taþýnabilir diskler, ayný zamanda video, oyun, müzik parçalarýný yanýnda taþýmak isteyen gençlere de hitap ediyor. 14x9x2 cm boyutlarýnda, 120GB kapasiteyi cebinde taþýmak isteyenler için ürünün fiyatý ise 195 USD+KDV.

-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat