Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Fenerbahçe’ye yakýþtýramadým"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1078
Tarih: 16-05-2024 Saat 15:52


Konu: "Fenerbahçe’ye yakýþtýramadým"
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: "Fenerbahçe’ye yakýþtýramadým"
Mesaj Tarihi: 06-05-2006 Saat 19:15
Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, Fortis Türkiye Kupasý finalinde maðlup olarak kupayý kaybeden Fenerbahçe Kulübü'nün karþýlaþma sonrasý Futbol Federasyonu ve hakemleri eleþtiren açýklamalarý ile ilgili olarak, "Bugün hakemleri eleþtirenlerin, Türkiye Ligi'nde aldýklarý 20 puanýn hakem hatalarý ile alýndýðýný unutmamalarý lazým" dedi.
 

Ege Seramik-Teknik Ýnþaat Plaza Show-Room açýlýþý için bugün Trabzon'a gelen Galatasaray Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, çarpýcý açýklamalarda bulundu. Açýlýþ öncesi kendisine Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fýrat Dülger tarafýndan 25 numaralý isminin yazýlý olduðu Bordo-Mavili forma hediye edilirken, Polat, "Hayatýmda ilk defa ismim yazýlý bir forma aldým. Çok mutlu oldum" diyerek duygularýný dile getirdi. Açýlýþ sonrasý basýn mensuplarýnýn sorularýný cevaplandýran Polat, Fenerbahçe Yönetimi'nin Futbol Federasyonu ve hakemler hakkýndaki açýklamalarýnýn hatýrlatýlmasý üzerine, "Ben Beþiktaþ ile Fenerbahçe arasýnda oynanan kupa finalini televizyondan izledim. Yorum yapmadan önce birçok hakeme 'Maçýn yönetimi nasýldý diye?' sordum. Bana maçýn yönetiminde birkaç hata olduðunu ama iki takýmýn da lehinde ve aleyhinde olduðunu söylediler. Bugün bence hakemleri eleþtirenler, Türkiye Ligi'nde aldýklarý 20 puanýn hakem hatalarý ile alýndýðýný unutmamalarý lazým. Önce iðneyi kendilerine, çuvaldýzý baþkasýna batýrsýnlar" diye konuþtu.
 

Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupasý finali sonrasý madalya törenine katýlmamasý ile ilgili soru üzerine ise Adnan Polat, "Türk futbolunda bazý gelenekler vardýr. Neticede Baþbakan Yardýmcýmýz kupayý vermeye gitmiþ. Biz birçok defa kupa kazandýk, birçok defa 2. olduk. 2. olduðumuz zamanlarda üzüldük ama kimseye kýzgýnlýðýmýz, kýrgýnlýðýmýz olmadý. Kýzýp da birilerine tepki koymadýk. 2.'lik madalyalarýný gidip aldýk. Fenerbahçe Kulübü, büyük kulüp. Bu olayý Fenerbahçe Kulübü'ne açýkçasý yakýþtýramadým" açýklamasýný yaptý.
 

Polat, Kulüpler Birliði ile Fenerbahçe arasýndaki problemle ilgili soruya ise "Fenerbahçe, 100. yýlýna girdi. Çok büyük bir camiaya ve taraftara sahip. Fenerbahçe Kulübü, Kulüpler Birliði ile ilgili sorunu bir an evvel çözüp olmasý gereken yerde olmalý. Çünkü Fenerbahçe'ye o yakýþýr" þeklinde konuþtu.
 

Beþiktaþ ile oynayacaklarý maçla ilgili olarak ise Polat, "Türkiye Kupasý þampiyonu olduðu için kendilerini tebrik ediyor, kutluyorum. Beþiktaþ ile oynayacaðýmýz maç bizim için son derece önemli bir derbi maçý. Ne olacaðýný hiçbir zaman kimse kestiremez. Þampiyon olmak için muhakkak galip gelmemiz lazým. Ancak Ýnönü Stadý'nda Türkiye Kupasý þampiyonu olan Beþiktaþ ile Beþiktaþ seyircisi önünde oynayacaðýz. Kolay bir maç olmayacak. Neticesini bilmiyorum. Galatasaray sahaya kazanmak için çýkacak, inþallah kazanýrýz" dedi.
 

Polat, Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören'le yedikleri yemeðin tekrar hatýrlatýlmasý üzerine ise þunlarý söyledi:
 

"Biz Yýldýrým Bey'le yemek yiyeli 5-6 gün oldu. Bu konuda daha önce bir açýklama yaptým. Bizim art niyetimiz olsa, dünya kadar gizli saklý yer var. Gidip görüþebilirdik. Tesadüfen karþýlaþtýk. Uzun zamandýr da beraber oturup yemek yememiþtik. Karnýmýz açtý, beraber oturup yemek yedik. Bunlarýn arkasýnda kötü niyet aranmamasý lazým. Galatasaray takýmý da Beþiktaþ takýmý da Ýnönü Stadý'na çýkarak aslanlar gibi mücadele edecek. Ýyi oynayan kazanýr. Bunu da zaten bütün Türkiye pazar günü görecek"
 

Hasan Þaþ'ýn transfer söylentileri ile ilgili soruya Adnan Polat, "Býrakma gibi bir düþüncemiz yok. Hasan Þaþ bir yere gitmez. Hasan Þaþ benden daha iyi bir Galatasaraylý, nereye gidecek ki ?" derken, Hakan Þükür ile ilgili ise "Hakan Þükür Galatasaray'da ne kadar oynamak isterse o kadar oynar. Hakan 'Ben futbolu býrakýyorum' deyinceye kadar ben Hakan Þükür'ü oynatýrým. Hakan, yalnýzca bir futbolcu deðil, yönetici özelliði olan da bir futbolcudur. Yönetimimize, teknik heyetimize yardýmcýdýr. Hakan Þükür, bugün Galatasaray'da hem futbolcu olarak hem baþka görevlerde ne kadar arzu ediyorsa görev yapar. Galatasaray kapýlarý ona hep açýktýr" cevabýný verdi.


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 06-05-2006 Saat 21:53
"Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupasý finali sonrasý madalya törenine katýlmamasý ile ilgili soru üzerine ise Adnan Polat, "Türk futbolunda bazý gelenekler vardýr. Neticede Baþbakan Yardýmcýmýz kupayý vermeye gitmiþ. Biz birçok defa kupa kazandýk, birçok defa 2. olduk. 2. olduðumuz zamanlarda üzüldük ama kimseye kýzgýnlýðýmýz, kýrgýnlýðýmýz olmadý. Kýzýp da birilerine tepki koymadýk. 2.'lik madalyalarýný gidip aldýk"
 
 
bu tam bir profesyonelliktir . egerki fb illaki amatörlüðe dogru gitmek istiyorsa diyecek birsey yok!!!!!



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat