Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Öğrencilere yönelik dizüstü bilgisayar !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Öğrencilere yönelik dizüstü bilgisayar !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öğrencilere yönelik dizüstü bilgisayar !!!
    Gönderim Zamanı: 07-11-2008 Saat 13:13
 
 
 
 
Exper markasının üreticisi Datateknik'in Satış Koordinatörü Koray Kurhan, ilköğretim öğrencilerine yönelik arayüzü sevimli, sakıncalı internet  sitelerine girişi yasaklı, çarpmalara dayanıklı ve klavyesi su geçirmeyen dizüstü bilgisayarları piyasaya sunacaklarını bildirdi.

Datateknik Satış Koordinatörü Koray Kurhan ile Satış ve Pazarlama Koordinatörü Cahide Akkuzu, firmanın Anadolu İlleri İlletişim Projesi kapsamında Antalya'da basın toplantısı düzenlediler.

Akkuzu, dizüstü bilgisayarda ürün çeşitliliğini arttıracaklarını belirterek, önümüzdeki hafta ilköğretim öğrencilerine yönelik dizüstü bilgisayarı kullanıcıların beğenisine sunacaklarını söyledi.

İntel firması ile piyasaya sunacakları ürünün Türkiye'deki tek satış yetkisinin kendilerinde olduğunu ifade eden Akkuzu, "Öğrencilerin bilgisayar kullanımını yaygınlaştırmak ve internet yoluyla dünyanın bilgisine ulaşmalarını
istedik" dedi.

Yeni ürünle ailelerin çocukların internet kullanımıyla ilgili bazı kaygılarının da sona ereceğini vurgulayan Akkuzu, bu dizüstü bilgisayarda öğrencilerin sakıncalı sitelere girişinin engelli olduğunu kaydetti.

İlköğretim çağı çocuklarına yönelik dizüstü bilgisayarın arayüzünün sevimli olduğunu anlatan Akkuzu, ürünün çarpmalara dayanıklı ve klavyesinin su geçirmez olduğunu dile getirdi. Akkuzu, teknolojiyi çocukların hizmetine bilgiye ulaşmaları için sunacaklarını ve eğitimlerine katkıda bulunacaklarını dile getirdi.

Akkuzu, bu ay içinde dizüstü bilgisayarda kullanıcı tercihlerine yönelik yeni bir ürün grubunu daha piyasaya sunacaklarını söyledi.


Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-11-2008 Saat 16:26

eline sağlık teşekkürler

Yukarı Dön
hemşirerose Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hemşirerose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-11-2008 Saat 20:57
güzel paylaşım teşekkürler FIRTINA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.