![]()  | 

Kadının Üç Dileği | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

Fırtına  

Moderator  
   Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Fırtına 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Kadının Üç DileğiGönderim Zamanı: 21-09-2008 Saat 13:34  | 

| 

Kadının biri bir gün ormanda gezinirken tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş.  

Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, sana 3 dilek hakkı tanıyacağım". demiş. Kadın onu kurtarmış ve kurbağa da: - "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, dileğinin 10 katı iyisine ve fazlasına kocan da sahip olacak!" Kadın: "Tamam" demiş. İlk dilek olarak; - "Dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum." demiş. Kurbağa onu uyararak demiş ki: - "Bu dilek, senin kocanı da dünyanın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek." Kadın: - "Bu önemli değil, çünkü ben en güzel kadın olacağım için, onun gözü benden başkasını görmeyecek". Ve ilk dilek gerçekleşmiş. Kadın dünyadaki en güzel kadın oluvermiş. İinci dilek olarak; - "Dünyadaki en zengin kadın olmak istiyorum." demiş. Kurbağada yine uyararak: - "Bu kocanı dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın: "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş. Dilek gerçekleşmiş ve dünyanın en zengin kadını oluvermiş. Kurbağa, kadına üçüncü dileğini sorduğunda, kadın son dileğini söylemiş: - "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" Bu hikayeden çıkarılacak ders: Kadınlar akıllıdır. Onlarla uğraşmayın!  | 
 |

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum  | 
 |
![]()  | 
 |

CASPER  

Kıdemli Üye  
   Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 527  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı CASPER 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 21-09-2008 Saat 17:21 | 

| 

teşekkürler ama onlarla uğraşılabilir

| 
 |

| 
 |
![]()  | 
 |

setus01  

Yeni Üye  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı setus01 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 14-03-2011 Saat 15:09 | 

| 

Doğru kadın milletiyle uğraşılmaz. İsterlerse intikamları kötü olur!!!

| 
 |
![]()  | 
 |

bygarip  

Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 29-09-2011 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 0  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı bygarip 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 29-09-2011 Saat 18:28 | 

| 

super  eline saglık

| 
 |
| 

sesli chat

| 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  |