Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Yemek Tarifleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bonfile Akşam Sefası
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bonfile Akşam Sefası

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
hackers_kral Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 676
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hackers_kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bonfile Akşam Sefası
    Gönderim Zamanı: 22-03-2008 Saat 23:05
MALZEMELER
6-8 adet bonfile
6-8 çay kaşığı hardal
6-8 adet kornişon turşu
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı hazır çiğ krema
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
6-8 adet kürdan

HAZIRLANIŞI
Bonfileleri tezgahın üzerine yayalım. Her bir bonfilenin üzerine bir yemek kaşığı kadar hardalı, tıpkı tereyağı sürer gibi sürelim.
Bir taraftan da kornişon turşularının her birini dörde bölelim. Her bir bonfilenin içine 4 adet turşu dilimini koyup, rulo yapıp saralım. Daha sonra açılmasın diye de bir kürdanla tutturalım.
Öte yandan geniş bir tavanın içine zeytinyağını koyup, yağ kızınca bonfileleri içine koyalım. Bonfileleri çevire çevire yağda iyice kızartalım ve bir kenara alalım. Şimdi de kızartma yağının içine 1 su bardağı krema ile tuz ve karabiberi ekleyerek 7-8 dakika kadar pişirelim. Artık bir kenarda bekleyen bonfileleri alıp, bu sosun içine yerleştirelim ve bu şekilde 3-4 dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım. Bonfilemiz servise hazırdır.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.