Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Yarışı sürdürmeliyiz’’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Yarışı sürdürmeliyiz’’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Yarışı sürdürmeliyiz’’
    Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 18:55
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk yarışını son saniyeye kadar sürdüreceklerini söyledi.
 
Belçikalı çalıştırıcı, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın kupayı iyi oynayarak kazandığını belirterek, ''Bu da demektir ki bizim maçımız da zorlu geçecek, çünkü kaliteli bir takıma karşı oynayacağız'' dedi.
 
Turkcell Süper Ligi'nin bitimine 2 hafta kaldığını ve ümitlerini kesinlikle yitirmediklerini anlatan Gerets, ''Umutluyuz. Sonunda da şampiyonluğu elde etmek için çok aç, istekli ve arzulu bir takıma ihtiyacımız var. Bunun için çalışıyoruz'' diye konuştu.
 
Beşiktaş derbisinin kendileri açısında büyük önem taşıdığını vurgulayan Gerets, mutlaka kazanmak istediklerini kaydetti. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in karşılıklı açıklamalarıyla iki takım arasında ortamı yumuşattığının hatırlatılması üzerine Gerets, ''Biz sportif işlerden sorumluyuz. Her ne kadar Adnan Polat ile Yıldırım Demirören arkadaş ve aile dostu olsa bile sahaya çıkan her futbolcu kazanmak isteyecektir. Aradaki diyalogların maçı başka bir konuma getirmesini beklemiyoruz. Tam tersine o sahaya çıkan herkes yüzde 100 mücadelesini verip, kazanmak isteyecektir. Biz de böyle olmasını bekliyoruz'' dedi.
 
Erik Gerets, Beşiktaş derbisinde son maça göre kadroda büyük bir değişiklik olmayacağını, atak ve forvete dönük her zamanki futbollarını oynayacaklarını ifade etti.
 
Sezon başı herkesin Fenerbahçe'nin büyük puan farkıyla şampiyon olacağını iddia ettiğini hatırlatan Gerets, ''Görüyorsunuz ki aynı puanla son haftaya kadar yarışın içindeyiz ve şampiyon olacağımıza da biz inanıyoruz'' dedi.
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 20:04
Yaw arkadaşlar eğri oturup dogru konusalım bu saatten sonra fb maç kaybeder yada berabere kalırmı kalırsa tabiiki bizim açımızdan iyi olur ancak zor be
 
seneye artık
 
GALATASARAY
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.