Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Saraçoğlu Avrupa’da yankı uyandırdı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Saraçoğlu Avrupa’da yankı uyandırdı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Saraçoğlu Avrupa’da yankı uyandırdı
    Gönderim Zamanı: 06-10-2006 Saat 19:03
BBC internet sitesi Şampiyonlar Ligi’nden sonra UEFA’ya da ev sahipliği yapan ülkemizin 2016 Avrupa Şampiyonası için umutlandığını yazdı.

Mükemmel final

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 2008-09 UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapması Avrupa’da büyük bir yankı uyandırdı. Habere geniş yer ayıran BBC’nin internet sitesi 2004-05’deki Liverpool- AC Milan Şampiyonlar Ligi finalini gündeme getirerek, UEFA’nın kararında Olimpiyat Stadı’ndaki mükemmel organizasyonun önemli rol aldığını vurguladı.

Modern bir stat

BBC ayrıca Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilen bu finalden sonra Türklerin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı organize etmek için umutlandığını ileri sürdü. Türkiye’nin son yıllarda bir çok futbol organizasyonunu üstlenmek için girişimlerde bulunduğuna işaret edilen haberde, Fenerbahçe Stadı’nın modern yapısıyla büyülediği ifade edildi.

Özbağı: Ender statlardan biri

F.BAHÇE Asbaşkanı, Yatırımlar ve Projeler Sorumlusu Nihat Özbağı, UEFA Kupası 2009 finalinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilmesinin hem Fenerbahçe, hem de Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun yanı sıra, stadın yapımında önemli katkıları olan Özbağı, Türkiye’de ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde kendi öz kaynaklarıyla yaptıkları stadın, bu anlamda ender statlardan birisi olduğunu kaydetti.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.173 Saniyede Yüklendi.