Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’Rövanşı almak istiyorlar’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’Rövanşı almak istiyorlar’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’Rövanşı almak istiyorlar’
    Gönderim Zamanı: 10-03-2006 Saat 19:22
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, hafta sonunda Galatasaray ile yapacakları maçta bordo-mavili futbolcuların ilk yarıdaki 4-1'lik farklı yenilginin rövanşını almak istediklerini, ancak bu maçta sinirlenmemeleri gerektiğini söyledi.
 

Halilhodziç, Galatasaray ile ligin ilk yarısındaki karşılaşmayla bu hafta yapılacak karşılaşma öncesi bordo-mavili takımın farklı bir durumda olduğunu belirterek, ''Şu anda oyuncuların arkadaşlık bağları,ailevi bağları daha farklı. Oyuncuların ilk yarıdaki maç nedeniyle rövanşı almak isteyeceklerini ve çok motive olacaklarını biliyoruz. Psikolojik olarak onları hazırlıyorum. Galatasaraylı oyuncular sinirlendirmede ustalar. Hakem de onların oyuncularına verdiği izni bizim oyunculara vermeyecektir'' dedi.
 

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün akşam yapılan karşılaşmayı izlediğini kaydeden Halilhodziç, ''Galatasaray'ın daha iyi oynadığını gördük. Büyük maddi zorluklar yaşamalarına rağmen takım ruhu oluşturdular ve liderliğe kadar takımı getirmeyi başardılar'' diye konuştu.
 

Futbol ve skor olarak mecbur oldukları bir şeyin olmadığını dile getiren Halilhodziç, ''Avrupa Kupaları'na katılma hedefini sürdürmek için rakibimizi yenmemiz önemli. Kolay bir maç olmayacak. Galatasaray, burada 9 yıldır yenilmiyor. Bunu değiştirmeliyiz'' dedi.
 

Halilhodziç, cezası sona eren Gökdeniz Karadeniz'in Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı konusunda henüz bir karar vermediğini söyledi.
 

Şu anda ilgilendiği tek konunun Trabzonspor'un iyi bir derecede ligi bitirmesini sağlamak olduğunu kaydeden Halilhodziç, ''Saha dışında çok zorluklar yaşadık. 1-2 kez bırakıp gitmeyi dahi düşündüm. İyi teklifler almama rağmen gitmedim. Ama gelecek sezonla ilgili bir karar vermedim'' diye konuştu.
Yukarı Dön
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-03-2006 Saat 03:21
Bordo-mavili takımla ekim ayında sözleşme imzalayan Vahid
Halilhodziç, ilk kez Trabzon'a gelen eşi Diana'yı Trabzon
Havaalanı'nda çiçekle karşıladı.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim
kurulu üyesi Günhan Üçüncü, kulüp genel müdürü Burak Gürdal ve
yardımcı antrenör Cemşir Muratoğlu da Halilhodziç'in eşini karşılamaya
geldi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.150 Saniyede Yüklendi.