Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sihirli Elmalar

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Webmaster
Forum Adı: Site Tanýtým
Forum Tanımlaması: Yaptýðýnýz web sitelerinizi veya yararlý olan web sitelerini buradan tanýtabilirsiniz
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=9703
Tarih: 25-04-2024 Saat 12:42


Konu: Sihirli Elmalar
Mesajı Yazan: padawan91
Konu: Sihirli Elmalar
Mesaj Tarihi: 08-07-2013 Saat 19:20
Sihirli Bayilik Nedir ?
http://www.sihirlielmalar.com - www.sihirlielmalar.com üzerindeki ürünleri Bireysel olarak tanýtým sorumluluðu alabilecek öncü kiþilere iþ imkaný sunan ve ciddi gelirler elde etmeyi saðlayan bir sistemdir.
Bayilik sistemimiz nasýl çalýþmaktadýr ?
1.Öncelikle siteye kayýt olun. Böylelikle senle iletiþim kuralým.
2.Arkadaþlarýnýza bu ürünlerden bahsedin. Tabi önce sen tatmayý unutma.:)
3.Tanýtacaðýn ürünlerin bir listesi site de var. Oradan ürünleri incele ve arkadaþlarýna bahsetmeyi unutma.
4.Ürünü almak isteyen arkadaþlarýna bizim iletiþim bilgilerimizi vermen yeterlidir.
5.Hepsini yaptýktan sonra bankana uðramayý unutma. Paran orada bekliyor olacak.
Peki ne kadar kazanacaksýn ?
Sisteme üye olduktan sonra arkadaþlarýn Sihirli Elmalar'dan almaya baþladý. Peki senin kazancýn ne olacak ?

-500 adete kadar kaç para kazanacaksýn ?

Diyelim ki arkadaþ çevrenden 100 kiþi 5 adet Sihirli Elma istedi. 500 adete kadar sana satýþtan %10 para vereceðiz. Bu da sana 500 adet üründe ortalama olarak 300 ile 800 TL arasý bir miktar paranýn senin olmasý anlamýna gelecektir. Güzel para mý ? Bence öyle :)

-3000 adete kaç para kazanacaksýn ?

Gene ayný mantýk. Bu sefer arkadaþlarýn ve çevren fazla olduðu için sana %10 deðil de % 15 vereceðiz. Böylelikle kazancýn da 300 - 800 TL deðil de 2700 TL - 6750 TL arasý bir para olacak. Dur daha iyi bir teklif de var :)

- 5000 adete kaç para alacaksýn ?

%15 in az olduðunu düþündük. Ve onu %20 yaptýk. Aldýðýn para da az gibi geldi gözümüze tabi . Bizde düþündük taþýndýk ve dedik ki böyle bir arkadaþýma biz para versek versek 6000 TL - 15000 TL arasý bir para veririz.

Hala bilgisayar baþýnda oturmuþ kara kara nasýl para kazanacaðýný mý düþünüyorsun. Bizimle iletiþime geç. Sende kazan bizde kazanalým ne dersin ? :)
Diyelim ki bu tekliflerimizi kabul ettin. Ve bireysel bir þekilde bayimiz oldun. Senden dikkat etmeni istediðimiz bir kaç nokta var.

1. 45 Gün içerisinde bize sipariþ getirmen önemli bir nokta. Biz ürünümüze güveniyoruz. Çok satacak bunu da biliyoruz. 45 gün içerisinde sen arkadaþlarýna anlatmaya baþlarsýn. Zaten onlar da Sihirli Elmalar'ý sevecektir.
2. 45 gün içerisinde senin mahallenden sipariþ alamazsak senle anlaþmamýzý bir daha gözden geçirip iptal edebiliriz. Sonuçta senin yerinde olmak isteyen insanlar olacaktýr. Hýzlý hareket etmen çok önemli. :)
Bu ürünü kim alýr mý dedin ? Dur orada bir saniye. Hemen anlatacam. :)

Bizim ürünümüzün adý bildiðin gibi Sihirli Elmalar. Bazý elma þekeri diyor ama olsun sonuçta yaptýðýmýz ürünle elma þekeri arasýnda daðlar kadar fark var her neyse bunu sonra anlatacam.

Bizim ürünlerimiz öncelikle çocuklara hitap ediyor. Maksat hem onlar hem tatlý hem de saðlýklý bir þeyler yesinler. Yerken de eðlensinler.

Ama sadece çocuklarla bu iþ olmaz dedik. Özel organizasyonlar da olsun dedik. Böyle hayatýnýzdaki en önemli anlarý en özel þeylerde kutlayýn istiyoruz. Unutmayýn hayatýnýzda her zaman Sihirli bir þeyler olmalý.

Diyelim ki artýk evleniyorsun. Orada bizde olacaðýz. En azýndan ürünlerimiz orada olacak. Bu özel günü bizsiz kutlayacaðýný düþünmüyordun deðil mi ? :)

Sevgililer günü... Bir çoðumuzun en güzel aný iken bir çocuðumuz için boþ geçilen bir gündür. Eðer ki bir sevgilin varsa bence hiç durma ona bir sihirli elma hediye et. Elmanýn üzerine senin için bir þeyler yazarýz ve ya sen bize ne yazacaðýmýzý söylersin. Sana olan sevgisini 1 kat daha arttýrmak sonuçta bizim iþimiz. Peki ya yalnýzsan. O zaman da hiç üzülme al bir Sihirli Elma. Ýçerisindeki çikolata seni mutlu etmek için yetecektir. Asla bu Sihirli Elma'dan sonra mutsuz olaný görmedik :D

Dayýna, amcana, yengene, en yakýn arkadaþýna istediðin kiþiye bunu almakta özgürsün. Sonuçta biz senin mutluluðun için varýz. :)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat