Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Schumi’nin menejeri flörtte

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Diðer Branþlar
Forum Tanımlaması: Diðer Spor Branþlarý, Tenis, Kung Fu, Aikido, vs hepsi burda
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=938
Tarih: 29-04-2024 Saat 17:41


Konu: Schumi’nin menejeri flörtte
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Schumi’nin menejeri flörtte
Mesaj Tarihi: 17-04-2006 Saat 01:11

(TürkiyeF1.com) - Formula1 de gün geçmiyorki favori pilotlarýn transfer dedikodularý ile ilgili haberler çýkmasýn. Kimi Raikkonen'in Ferrari ile sözleþme imzaladýðý yönündeki haberin ardýndan Michael Schumacher'in menejeri, Renault patronu Flavio Briatore ile konuþtuklarýný kabul ettiðini belirten bir açýklama yaptý. Formula 1 padoklarýndan sýzan son haberlere göre, Alman pilotun menejeri Willi Weber, Alman Bild gazetesine yaptýðý konuþmada Renault patronu Briatore ile görüþme yaptýklarýný söyledi.
 
 
Schumacher'i Benetton ile þampiyonluða taþýyan Flavio, 2007 de tekrar eski þampiyonla çalýþabilir. Yedi defa dünya þampiyonluðuna ulaþmýþ Schumacher ise kendi geleceði hakkýnda konuþmayý 2006 sezonu bitimine kadar reddediyor.


Weber ise yaptýðý açýklamada, "Flavio ile sýk sýk konuþuruz. Birbirimizi uzun zamandan beri tanýyoruz." derken, son görüþmelerinde ise Schumi'nin geleceði hakkýnda karar vermeden önce tekrar görüþmeleri gerektiði konuþulduðu gelen haberler arasýnda. Ferrari'ye imza atýlmadan önce Flavio'nun büyük ihtimal konu ile tekrar ilgileneceðini söyleyen Weber, Alonso'nun McLaren'a gideceði için Renault'un yeni pilot arayýþýnda olduðunu söyledi.


Bununla beraber Juan pablo Montoya'nýn ismi de Renault ile anýlanlar arasýnda.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat