Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Casus- Bilgisayar

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Webmaster
Forum Adı: Site Tanýtým
Forum Tanımlaması: Yaptýðýnýz web sitelerinizi veya yararlý olan web sitelerini buradan tanýtabilirsiniz
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=9224
Tarih: 29-03-2024 Saat 08:51


Konu: Casus- Bilgisayar
Mesajı Yazan: Mr_Online
Konu: Casus- Bilgisayar
Mesaj Tarihi: 29-08-2011 Saat 19:51
Site Adresi: http://www.casus-bilgisayar.com/ - http://www.casus-bilgisayar.com/
Tür: Program Satýþ Sitesi
Tanýmý:Casus Bilgisayar Yazýlýmlarý, Bilgisayar Ortamýnda Çalýþmakta Olan Ýþ Yerlerinde Çalýþanlarý Kontrol Etmek Yada Takip Etmek Amacýyla Kullanýlan Programlardýr. Bu Tip Yazýlýmlar Gizli Olarak Çalýþýp Hiçbir Þekilde Fark Edilmemektedir. Casus Yazýlým Tarayýcý Veya Anti-Virüs Programlarý Tarafýndan Algýlanmaz, Fark Edilmezler. Lan Aðý Sayesinde Uzak Bilgisayardan Takip Seçeneði Yada E-Posta Adresinize Yapýlan Ýþlemleri Doküman Olarak Göndermesiyle Takip Seçeneði Sunmaktadýrlar.

Günümüz Çalýþanlarý Ýþ Ortamlarýnda Oyunlara, Msn Sohbetlerine Ve Web Sitelerinde Gezmeye Büyük Ýlgi Duyup Vakit Harcamaktadýr. Ýþverenlerinde Bu Durumdan Bir Hayli Mutsuz Olduðunu Bilinmektedir. Bu Durumu En Aza Ýndirmek Ve Engellemek Ýçin Takip Programlarýna Büyük Derecede Ýhtiyaç Duyulur.

Farklý Özelliklere Sahip Bilgisayar Takip Programlarý Ýle Ýþ Ortamýnýzýn Güvenirliðini Üst Seviyeye Çýkarabilir Ve Ayrýca Önemli Þirket Bilgilerinizin Dýþarýya Sýzdýrýlma Korkusundan Vazgeçebilirsiniz. E-Postanýza Gönderme Seçeneði Ýle De Nerde Olursanýz Olun Sadece E-Posta Adresinizi Kontrol Ederek Çalýþanlarýnýzýn Yapmýþ Olduðu Ýþlemleri Kolayca Öðrenebilirsiniz. Normal Bir Program Gibi Kurulumlarý Çok Basit Olup Kullanýmlarý Da Bir Hayli Kolaydýr. Ýhtiyacýnýza Göre Seçeceðiniz Casus Bilgisayar Yazýlýmlarý Þöyledir.

http://www.casus-bilgisayar.com/casus-yazilimlar/bilgisayar-takip-yazilimlari/007-casus-bilgisayar-takip-yazilimi.html - 007 Casus Bilgisayar: Programý Yüklediðiniz Bilgisayarda Neler Olup Bitiyor, Hangi Sitelere Giriliyor, Kimlerle Konuþuluyor, Konuþmanýn Ýçeriði Vs. Bütün Bunlarý Takip Edebilir Ve Ekran Görüntüleri De Dâhil Olmak Üzere Hepsini Öðrenebilirsiniz.

http://www.casus-bilgisayar.com/casus-yazilimlar/bilgisayar-izleme-yazilimlari/messenger-detect-yazilimi.html - Messenger Detect: Msn Konuþmalarýný Lan Aðý Sayesinde Görüntülemenize, Engellemenize Veya Kaydetmenize Yarayan Bir Programdýr. Messenger Detect Yazýlýmý Adý Sizi Yanýltmasýn, Messenger Detect Yazýlýmý Tüm Popüler Yazýþma Araçlarýný Takip Etmenizi Saðlar. Örneðin Windows Live Messenger, Msn/Hotmail Web Üzerindeki Canlý Yazýþmalar, Yahoo Messenger, Yahoo/Web Web Üzerindeki Canlý Yazýþmalar, Canlý Facebook Yazýþma Ekranýndaki Yazýþmalar, Facebook Mesajlar Bölümüne Gelen Ve Gönderilen Tüm Mesajlar, Aol (Aým) , Icq , Myspace Yapýlan Canlý Yazýþmalar, Google Gmail Üzerindeki Canlý Yazýþmalar, Ebuddy Yazýlýmý Kullanarak Yapýlan Tüm Yazýþmalarý Takip Etmenizi Saðlar.

http://www.casus-bilgisayar.com/casus-yazilimlar/bilgisayar-izleme-yazilimlari/facebook-chat-monitor-yazilimi.html - Facebook Chat Monitor: Facebook Chat Monitor Yazýlýmý Kendi Bilgisayarýnýza Yüklenerek, Kendi Aðýnýzda Bulunan Diðer Bilgisayarlarda Yapýlan Görüþmeleri Canlý Olarak Takip Etmenizi Saðlayan Bir Yazýlýmdýr. Takip Etmek Ýstediðiniz Bilgisayarlarýn Baþýna Geçmeden, Yazýlým Yüklemeden Yazýlýmý Sadece Kendi Bilgisayarýnýza Yükleyerek, Facebook Da Yapýlan Chat Görüþmelerini Canlý Bir Þekilde Ýzleyebilir Kaydedebilirsiniz.

http://www.casus-bilgisayar.com/casus-yazilimlar/bilgisayar-takip-yazilimlari/ultimate-bilgisayar-takip-yazilimi-e-mail-edition.html - Ultimate Bilgisayar Takip Yazýlýmý: Ultimate Bilgisayar Takip Yazýlýmý Hedef Bilgisayarda Yapýlan Bütün Ýþlemleri, Yazýþmalarý, Girilen Web Sitelerinin Adreslerini, Facebook Msn Gibi Sohbet Programlarýnda Yapýlan Yazýþmalarý Ýþlem Yapýlan Bilgisayarýn Ekran Görüntülerini Ve Tüm Sosyal Að Sitelerine Giriþte Kullanýlan Þifreleri Düzenli Bir Þekilde Ekran Görüntüleri Dâhil Olmak Üzere E-Posta Adresinize Raporlar Halinde Gönderir.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat