Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

cFosSpeed v6.00.1700

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8684
Tarih: 28-04-2024 Saat 13:23


Konu: cFosSpeed v6.00.1700
Mesajı Yazan: invertor
Konu: cFosSpeed v6.00.1700
Mesaj Tarihi: 15-09-2010 Saat 08:49
 
 
 
 
 
cFosSpeed, internet hýzýnýzý arttýrmak amacýyla; internet trafiðinizi düzenleyen, bant geniþliðinizi yöneten, ping sayýlarýnýzý en iyi hale getiren bir internet yapýlandýrma programýdýr. Yazýlýmýn amacý en hýzlý veri indirme hýzýnýza sahip olmanýzý ve en düþük pingleri alabilmenizi saðlamaktýr.

DSL, ADSL, VDSL, Kablo, Modem, ISDN ve tüm Mobil baðlantýlarda kullanýlabilen bir programdýr. Gerekli tüm iyileþtirmeleri yaparak internette daha iyi gezmenizi, çevrimiçi oyunlarý tam kalitede oynamanýzý, verileri en hýzlý biçimde innDirebilmenizi saðlar. Alanýndaki en etkin programlardan birisi olduðu söylenebilir. Lakin þunu unutmamalýsýnýz; hiçbir program sizin donanýmsal olarak sahip olduðunuz internet hýzýný daha yukarý çýkaramaz. Yazýlým yaptýðý mevcut donanýmsal hýzýnýzý en etkin ve hýzlý biçimde, yani azami ölçüde kullanabilmenizi saðlamaktýr.
En iyisi için Trafik Düzenlemesi
# Broadband: DSL, Cable
# Dar band: modem, ISDN
# Mobil
# Dosya paylaþýmý (P2P)
# Oyunlar
# Çevrimiçi Medya, VoIP
Nitelikler:
# Düþük Ping
# Program Önceliklendirme
# Trafik Düzenleme Protokol Önceliklendirmeleri
# Online Budgets
# Güvenlik Duvarý
Trafik Düzenlemesi ile daha hýzlý Ýnternet:
FosSpeed trafik düzenlemesi, veri transferleri arasýndaki gecikmeyi düþürür ve üç kat daha hýzlý gezinti yapmanýza yardýmcý olur. Sonuç olarak DSL baðlantýnýzý maksimum seviyede kullanabilirsiniz!
TCP/IP transferi süresince daima, daha fazla verinin gönderilmesinden önce bir miktar verinin dönüþünün onaylanmasý gerekir. Veri dönüþü onayýnýn toplanmasý veri transfer hýzýnda yavaþlamalara ve gecikmelere sebep olur, böylece gönderen tarafý beklemeye zorlar. Özellikle ADSL için daha az bir veri transfer kapasitesi olan karþýya yükleme veriyolunu doldurarak karþýdan yükleme hýzýný yerlerde süründürmek mümkündür. Bunun sebebi karþýdan yükleme verilerinin onaylanmasý için yeterli karþýya yükleme veriyolunun bulunmamasýdýr.
Þu ana kadarki standart çözümler genelde TCP pencere boyutunu arttýrmak ve bu sayede acil onay olmadan daha fazla veri gönderimini saðlamak üzerine kurulmuþtur. Buradaki temel problem, bu yöntemin yüksek ping sürelerine (gecikme) ve web sayfalarýnýn açýlmasýnda gecikmelere sebep olmasýdýr. 2 saniyeye kadar olan gecikmeler TCP pencere boyutu 64k olan sistemlerde çokça karþýlaþýlan bir sorundur. Kýsaca sadece yüksek pencere boyutlarý en yüksek karþýdan yükleme hýzýna eriþmenizde yeterli olmayacaktýr.
Tersine, cFosspeed trafik düzenleme deðiþik bir yaklaþým kullanýyor. Önemli veri paketlerinin (ACK paketleriyle birlikte) transferine öncelik saðlayarak belirli paketlerin daha hýzlý geçmesini saðlýyor. Böylece, karþýya yüklemeler DSL baðlantýyý hiç bir zaman etkilemiyor.
cFosSpeed trafik düzenleme teknolojisi, önemli paket türlerinin sayýlarýný algýlýyor ve onlara öncelik saðlayarak Ýnternet trafiðinin düzgün iþlemesini saðlýyor, bu da kýsmi olarak düþük ping sürelerini mümkün kýlýyor. Bu yöntem, sadece web gezintisi ve karþýdan yüklemeleri hýzlandýrmakla kalmýyor, online oyunlarda oldukça büyük avantajlar saðlýyor.
cFos Trafik Düzenleme ile, þu ve benzeri ölçülebilir geliþmeler ve ayrýcalýklarý farkedeceksiniz:
# Karþýya yükleme sýrasýnda karþýdan yükleme hýzýnýn maksimum olmasý
# Webde gezinti yaparken cevap sürelerinin hýzlanmasý
# Geliþmiþ VoIP ses kalitesi

Download
 
http://rapidshare.com/files/419071265/cfos-v6.rar - http://rapidshare.com/files/419071265/cfos-v6.rar
 


-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat