Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Online Çizgi film izleme sitesi

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Webmaster
Forum Adı: Site Tanýtým
Forum Tanımlaması: Yaptýðýnýz web sitelerinizi veya yararlý olan web sitelerini buradan tanýtabilirsiniz
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8661
Tarih: 29-04-2024 Saat 09:15


Konu: Online Çizgi film izleme sitesi
Mesajı Yazan: PcKoliq
Konu: Online Çizgi film izleme sitesi
Mesaj Tarihi: 25-06-2010 Saat 16:51

Okullarýn kapandýðý þu günlerde anne babalarýn çocuklarý evde tutmasý oldukça zor. Vakit geçirecekleri ve zaman harcayacaklarý yeni þeyler arayan çocuklar için güzel bir önerimiz var.  Bildiðiniz gibi tüm çocuklar www.cizgifilmseyret.com - çizgi film izle meyi sever. Bizimde size önereceðimiz bir çizgi film sitesi. Ýnternetten bedava türkçe  çizgi film izleyebilirsiniz.

Sitemizin adresi : http://www.Cizgifilmseyret.com - http://www.Cizgifilmseyret.com . Site de aklýnýza gelen her türlü eski ve yeni çizgi filmi bulmak mümkün. Örnek olarak eskilerden, Tom ve Jerry, Þirinler, Casper gibi çizgi filmleri bulmak mümkün. Yenilerden ise bu ara çizgi film dünyasýný silip süpüren http://www.cizgifilmseyret.com/category/42/caillou-kayu- - Kayu , http://www.cizgifilmseyret.com/category/53/bakugan - Bakugan , ve Ben 10'i bulmak mümkün.

Çizgi filmler tamamen ücretsiz yapmanýz gereken sadece siteye girip yandaki kategorilerden yada arama kutusundan izlemek istediðiniz çizgi filmi seçmek. Çizgi film izleme sayfasý açýldýðýnda da REKLAMI GEÇ dediðiniz anda çizgi film karþýnýza geliyor. Dikkat etmeniz gereken malum ülkemizde ki internet  hýzý oldukça düþük. Çizgi film izlemek için play'e bastýðýnýzda yavaþ ilerleme ve duraksama sorunu yaþayabilirsiniz.  Bunu engellemek için play'e basip sesi kýsarsanýz onun o anda dolmasýný saðlarsýnýz ve 5-10 dk sonra baþa alýp izlerseniz donma sorunu olmadan çizgi filmi dilediðiniz gibi izleyebilirsiniz.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat