Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

CSKA maçýnýn biletleri 1 YTL

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Basketbol
Forum Tanımlaması: Basketbol Hakkýndaký Düþüncelerýnýzý Burada Paylaþabilirsiniz...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=835
Tarih: 25-04-2024 Saat 22:48


Konu: CSKA maçýnýn biletleri 1 YTL
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: CSKA maçýnýn biletleri 1 YTL
Mesaj Tarihi: 06-04-2006 Saat 01:21
Basketbolda ULEB Erkekler Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçýnda Efes Pilsen'in, yarýn Ýstanbul'da Rusya'nýn CSKA Moskova ile yapacaðý önemli maçýn biletleri 1 YTL olarak açýklandý.
 

Efes Pilsen Kulübü'nden yapýlan açýklamada, ''Dörtlü Final''e yükselmek için yarýnki karþýlaþmada, takýmýn seyirci desteðine çok ihtiyacý olduðu belirtilerek, biletlerinin 1 YTL olduðu kaydedildi.
 

Genel Menajer Engin Özerhun, CSKA Moskova ile sahalarýnda yapacaklarý maçýn çok önemli olduðunu vurgulayarak, ''Bu karþýlaþmada tamamen dolu tribünler önünde oynamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacýmýz var. Taraftarlarýmýzýn büyük desteðini bekliyoruz'' dedi.
 

Rusya'da yapýlan ilk maçta CSKA Moskova'ya 66-57 maðlup olarak, seride 1-0 geriye düþen Efes Pilsen'in, durumu 1-1 yapýp, seriyi 3. maça taþýmasý için yarýn mutlaka kazanmasý gerekiyor.
 

Lacivert-beyazlýlar, yarýn Rus ekibini yenerse Prag'da yapýlacak ''Dörtlü Final''e kalacak takým 12 Nisan Çarþamba günü Moskova'da yapýlacak 3. ve son maçtan sonra belli olacak


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat