Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acemi mangalcýlara teknolojiden destek !!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Genel
Forum Tanımlaması: Her konuda yazabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8109
Tarih: 29-04-2024 Saat 11:15


Konu: Acemi mangalcýlara teknolojiden destek !!!
Mesajı Yazan: manolya
Konu: Acemi mangalcýlara teknolojiden destek !!!
Mesaj Tarihi: 02-11-2009 Saat 13:19
 
 
 
Acemi mangalcýlara teknoloji desteði... Acemi misiniz? Mangal yaparken etleri hep yakýyor musunuz? Ýþte bu cihaz yüzünüzü güldürecek!


Millet olarak mangal keyfi denildi mi akan sularýn durduðu bir coðrafyada yaþýyoruz. Hatta bu keyfi kaçýrmamak için önemli iþlerimizi dahi erteleyebiliyoruz. Fakat iþ sadece mangal yapmayý düþünmekle bitmiyor. Ýyi bir ateþ, sosu güzel hazýrlanmýþ beyaz veya kýrmýzý et ve tabi bunu yapabilen bir de aþçý olmasý þart.

Hazýrlayacaðýnýz bifteðin onca zahmetten sonra yanma derdini düþünmekten se þimdi sizlere tanýyacaðýmýz ürünle dertsiz bir þekilde bu eðlencenin tadýný çýkarabileceksiniz.

Dijital barbekü maþasý mangal üzerinde piþmesini beklediðiniz et parçasýnýn o anki sýcaklýðý ile ilgili detaylarý üzerindeki LCD ekrandan ulaþtýrýyor. LED ýþýklandýrmaya sahip bu maþa ise 40 dolar gibi uygun (!) bir fiyata mangal keyfinden vazgeçemeyenlerin büyük yardýmcýsý olmaya aday. Tek yapmanýz gereken et parçasýný dijital maþa ile 5 saniye gibi kýsa bir süre tutmanýz.

Etiniz artýk afiyetle yenmek üzere hazýr hale geldiði an ise dijital maþamýz bizleri boðuk bir sesle uyarýyor. Teknolojinin gün geçtikçe yaþamýmýzýn en güzel anlarýna girmesine izin vermekten çekinenlere gönül rahatlýðý ile mangal keyfi yaþatan bu maþanýn en çok fiyat kýsmý endiþe verici. Çünkü 40

 
http://www.teknolojide.com/acemi-mangalcilara-teknolojiden-destek_2777.aspx - Kaynak 


-------------

Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat