Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gerets: Fener’i evinde yeneceðiz

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8
Tarih: 01-05-2024 Saat 20:19


Konu: Gerets: Fener’i evinde yeneceðiz
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Gerets: Fener’i evinde yeneceðiz
Mesaj Tarihi: 08-03-2006 Saat 00:05
Gerets: Fener'i evinde yeneceðiz
Liderlik koltuðuna oturan G.Saray'ýn Teknik Direktörü Eric Gerets, çarþamba günü Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçý öncesinde çarpýcý açýklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, çarþamba günü Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçý öncesinde iddialý açýklamalarda bulundu. Belçikalý Hoca, Kadýköy'deki þanssýzlýklarýný bu maçla kýracaklarýný iddia etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Tv 8'de yayýnlanan "Ve Gool" programýnda yayýnlanan röportajýnda çarpýcý açýklamalar yaptý.
Ligde toplamýþ olduklarý puandan oldukça memnun olduðunu kaydeden tecrübeli teknik adam, þöyle konuþtu: "24 hafta sonunda bizim bulunduðumuz yerde olmak yani en üst düzeyde olmak bu. Tabii ki aðýr çalýþmalarýn neticesinde gerçekleþen birþey bundan dolayý da takýmýmýz çok iyi çalýþtý ve hak ettiðimiz bölgede bulunuyoruz. Aldýðýmýz puanlardan memnunuz. Gerçekten yeterince puan aldýðýmýzý düþünüyoruz. Ama rakibimiz Fenerbahçe de bayaðý puan topladý. Bundan dolayý da bu mücadele son haftalara kadar sürecek."

-"BAÞARININ SIRRI KENETLENMEK"-

Kulüpte yaþanan bunca ekonomik sýkýntýya raðmen baþarýnýn sýrrýný kenetlenmekten geçtiðini kaydeden Gerets, sözlerini þöyle sürdürdü:
""Aslýnda bu olayýn büyük bir sýrrý yok. Önemli olan kadroya güvenme ve kadronun da seninde ayný hedeflerde olmasý futbolcularýn da kupa kazanma arzusu, birinci olma arzusu.. Bu þartlar Galatasaray'da olduðundan biz de en iyi yoldayýz. Ama iþimiz daha bitmedi þampiyon olmak için 17 takýmla mücadele ediyorsunuz. Bunlarý hiçe saymamak gerekir. Sonuçta iki takým þampiyonluk mücadelesi yapýyor ama diðer maçlarý da kazanmanýz gerekiyor ki mutlu sona ulaþasýnýz."
Gerets, Turkcell Süper Ligi'nde görev yapan hakemler içinde "Hakemlerle ilgili her þey orantýlý oluyor. Bazen avantajdasýn, bazen de dezavantajdasýn. Ondan dolayý herhalde sezon sonuna kadar hakemlerin düzelmesi için daha beklentilerimiz var."dedi.

Türkiye'de bulunmaktan oldukça mutlu olduðunu dile getiren Belçikalý Teknik Adam, yaptýðý bazý hareketlerle Türkleþtiðini belirterek, ""Bazen maçlarda yanlýþ hakem kararlarý karþýsýnda ister istemez diyaloglara giriyorsun.. Ben de bu yüzden duygusal olarak Türkleþtim. Bundan dolayý oyuncularýmla üzülmeyi de sevinmeyi de reaksiyon göstermeyi de bu aralar yapýyorum. Bu da oyuncularýmýn yanýnda olduðumu gösteriyor." diye konuþtu.

-"MADDÝ KRÝZ YÜZÜNDEN ÝSTEDÝÐÝMÝZ OYUNCULARI ALAMADIK"-

Ara transfer döneminde kadrolarýna dahil etmek istedikleri bazý futbolcularý transfer edemediklerini kaydeden Gerets, transfer döneminde yaþanan olaylar içinde þöyle konuþtu:

"Açýkçasý bazý oyuncularý kadromuza katmayý düþünüyorduk. Ama olmadý. Bu isimleri saymak þimdi gereksiz. Insua ve Sirna diye isimlendirmek yeterli. Belki bu yeni dönemden itibaren arzu ettiðimiz isimlerimizi kadromuza katarsak daha da baþarýlý olabiliriz."

-"AZÝZ YILDIRIM'I TANIMIYORUM"-

Türkiye'de hemen hemen birçok kesim tarafýndan eleþtirilen Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým için de Gerets, "Rakibimizin baþkanýný maalesef tanýmýyorum. Konuþtuklarý ve yaptýklarý hakkýnda herhangi bir fikir yürütemem. Ama bizim baþkanýmýzýn da her zaman tarafsýz ve olgun bir baþkanlýk yaptýðýndan eminim." açýklamasýnda bulundu.

-"FENERBAHÇE'YÝ YENELÝM, AMA ÞAMPÝYON OLMAYALIM FÝKRÝNE KATILMIYORUM"-

Fenerbahçe maçýný kesinlikle kazanmak istediklerini ýsrarla vurgulayan tecrübeli çalýþtýrýcý, 'Fenerbahçe'ye yenilelim ama þampiyon olalým' þeklindeki sözlerle ilgili olarak, "Bizim böyle bir beklentimiz yok. Bizim en önemli isteðimiz þampiyon olmaktýr. Onun yanýnda biz bu maçlarýmýzý tabi ki kazanmak istiyoruz. Ama bunlara bakarsak sadece iki lig maçý 34 haftadan 2 maç onun için biz bu felsefeye katýlmýyoruz."

Takým içersindeki Hakan Þükür, Necati Ateþ, Hasan Kabze ve Ümit Karan gibi forvetlerin rakipleri tarafýndan adeta kýskanýldýðýný öne süren Gerets, "Gerçekten burada çoðu takým bizi kýskanýyor. Bu kadar kaliteli forvet oyuncumuz olduðu için Beþiktaþ Teknik Direktörü Tigana bana dedi ki 'Böyle bir forvetle herhalde uykularýn kaçýyordur'.. Ama benim de ona cevabým çok iyi bir forvetimiz olduðu, ama genelde tüm takýmýmýzýn da iyi orantýlý olarak sahada olduðu ve diþlerin birbirine uyduðu yönünde oldu" diye konuþtu.

Öte yandan paralarýný alamadýklarý için geçtiðimiz ay boykot yapan futbolcularýný hakverdiðini kaydeden Belçikalý çalýþtýrýcý, "O günkü boykot hareketlerini, reaksiyonlarýný anlayýþla karþýladým. Ama ondan sonrasýnda dedim ki tamam artýk herkes durumunu biliyor. Bundan sonra biz yine iþimizle ilgilenme mecburiyetindeyiz ve olayý burada kapatalým" diye konuþtu.
Gerets, Hasan Þaþ'ýn takýmýn neþe kaynaðý olduðunu belirterek, sözlerini þöyle tamamladý:

"Hasan Þaþ çok eleþtirilse de bizim için çok deðiþik ve çok iyi bir insan, kaliteli bir oyuncu. Bizim aramýzda da gerçekten neþe kaynaðýdýr. Mesela bir gün soyunma odasýnda toplantý baþlarken arkadaþlarýnýn cep telefonlarýný çaldýrýyor ki arkadaþlarý ceza alsýn. O gün herkesi kýrdý geçirdi. Ayrýca biz onu fazla deðiþtirme çabasýnda da deðiliz çünkü onun bu yapýsýnda da baþarýlý olmasý imkanlarýný da kendisinde görüyoruz.."


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: kurukafa
Mesaj Tarihi: 08-03-2006 Saat 05:10
zor yenersiniz


Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 08-03-2006 Saat 05:55

kaçarý yok siz bizim siniz çatýr çatýr alýrýz bu maçýýý

EN BÜYÜK  GALATASARAY




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat