Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Turkcell 3G baþvurunuzu unutmayýn !!!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Genel
Forum Tanımlaması: Her konuda yazabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7816
Tarih: 29-04-2024 Saat 16:38


Konu: Turkcell 3G baþvurunuzu unutmayýn !!!!
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: Turkcell 3G baþvurunuzu unutmayýn !!!!
Mesaj Tarihi: 13-07-2009 Saat 18:16
 
 
 
 
Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi TURKCELL , 81 il merkezinde ayný anda hizmete açacaðý 3G teknolojisinden 30 Temmuz’dan itibaren hemen yararlanmak isteyen müþterilerinin erken baþvurularýný 13 Temmuz’da almaya baþlýyor.

Turkcell müþterilerinin yapmasý gerekenin, "3G" yazýp "2323"e ücretsiz bir kýsa mesaj atmak olduðu belirtilen açýklamada, erken baþvuru yapan ve cihazlarý 3G uyumlu Turkcell müþterilerinin, 30 Temmuz günü herhangi bir iþlem yapmadan, kendilerine Turkcell'in yapacaðý bilgilendirmeden itibaren, 3G'ye geçerek hýzlý mobil interneti kullanmaya baþlayacaklarý ifade edildi.

3G için erken baþvuru sürecinin baþlamasýna iliþkin bir açýklama yapan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý Lale Saral Develioðlu, tüm Turkcell müþterilerinin 3G döneminde de kendilerine uygun ürün ve servisleri Turkcell’de bulacaðýný söyledi: “Müþterilerimize en geniþ 3G kapsamasý ile en hýzlý 3G baðlantýsýný sunacaðýz. En çeþitli cihazlarý ve servisleri de Turkcell 3G kalitesiyle sunmak için 30 Temmuz’u bekliyoruz. 3G’nin hayatýmýza gireceði 30 Temmuz günü bu yeni teknolojiyle hemen tanýþmak isteyen müþterilerimiz, 13 Temmuz’dan itibaren ücretsiz bir kýsa mesaj göndererek erken baþvurularýný yapabilirler” dedi. Develioðlu ayrýca, Turkcell’in 3G’de görüntülü görüþmeyi sesli görüþme ile ayný fiyattan sunacaðýný, böylelikle Turkcell müþterilerinin en ileri mobil iletiþim teknolojisinden ayný fiyatla yararlanacaðýný belirtti.

Bireysel müþterilerin yaný sýra Turkcell’in kurumsal müþterileri de 2 Temmuz’dan beri erken baþvuru yapabiliyorlar. Turkcell kurumsal müþterileri, 3G için çaðrý merkezi ve kurumsal online iþlem merkezinden kolaylýkla baþvuruda bulunabiliyor.

http://www.veteknoloji.com/turkcell-3g-basvurunuzu-unutmayin-19898-.html - Kaynak


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat