Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

400 yýllýk kedi !!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Genel
Forum Tanımlaması: Her konuda yazabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7591
Tarih: 29-04-2024 Saat 17:29


Konu: 400 yýllýk kedi !!!
Mesajı Yazan: manolya
Konu: 400 yýllýk kedi !!!
Mesaj Tarihi: 23-04-2009 Saat 18:31
 
 
 
Duvarýn arkasýndan 400 yýllýk kedi çýktý!

Ýngiltere'de bir evin duvarýnýn arkasýndan bundan 400 yýl önceye ait olduðu saptanan kedi mumyasý bulundu.

Pençeleri, diþleri ve hiç deðiþmemiþ þekliyle, onun bir kediye ait olduðunu bulmakta hiç de zorlanmadýlar. Bundan 400 yýl öncesine ait olduðu tespit edilen kedi mumyasý, Ýngiltere'nin Devon kentinde bir evin iki duvarýnýn arasýnda bulundu.

Evi satýn alan cenaze müdürü Richard Parson, komþularýndan öðrendiði kadarýyla  kedinin bundan 20 yýl önce bulunduðunu ancak o sýrada evde oturanlarýn onu banyo duvarýnýn arasýna yerleþtirdiklerini söylüyor.

Adam, kedi mumyasýnýn ürkütücü görünümü hakkýnda "Gerçekten korkunç görünüyor. Mumya olmasý ve bunca yýl o duvar arasýnda kalmasý onu daha da ürkütücü kýlýyor, hiç kuþkusuz. Bu kedi, normal bir kediden çok daha büyük" açýklamasýnda bulunuyor.

"400 yýl önce insanlar duvarlarýn arkasýna canlý canlý kediler koyarmýþ. Bu sayede cadýlarý baþlarýndan kovduklarýna inanýyorlarmýþ. Sanýrým iþe yaramýþ. Yýllardýr bu kasabada yaþýyoruz, bir tane bile cadý görmedik" diye gülümseyerek anlatýyor, adam.

Batýl inançlarý olan bir adam olmadýðýný da sözlerine ekleyen Parson, yine de kedi mumyasýnýn mitolojik hikayesinden etkilendiðini belirtiyor.



-------------

Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat