Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Erdoðan, Baykal ve Bahçeli mitingleri iptal etti

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Güncel
Forum Tanımlaması: Türkiye gündemindeki konular ve Dünyada olup biten haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7416
Tarih: 03-05-2024 Saat 14:03


Konu: Erdoðan, Baykal ve Bahçeli mitingleri iptal etti
Mesajı Yazan: invertor
Konu: Erdoðan, Baykal ve Bahçeli mitingleri iptal etti
Mesaj Tarihi: 26-03-2009 Saat 11:43
 
BBP Genel Baþkaný Muhsin Yazýcýoðlu'nun da içinde bulunduðu helikopterin düþmesinin ardýndan Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan Kahramanmaraþ'a gidiyor. Erdoðan bu nedenle Gümüþhane ve Erzincan mitinglerini iptal etti.
 
Baþbakan Erdoðan Kahramanmaraþ'ta helikopteri arama çalýþmalarýný yerinde inceleyecek. Öte yandan, MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Baþkaný Muhsin Yazýcýoðlu'nun da içinde bulunduðu helikopterin düþmesinin ardýndan seçim mitinglerini iptal etti. Bahçeli bugün ve yarýn Samsun, Amasya ve Tokat'ta halka hitap edecekti.
CHP lideri Baykal da BBP lideri Yazýcýoðlu'nun kazasý nedneiyle bugünkü mitingleri iptal etti. Deniz Baykal, BBP yetkililerini telefonla arayarak, Genel Baþkan Muhsin Yazýcýoðlu ve beraberindekileri taþýyan helikopterin düþmesi dolayýsýyla duyduðu üzüntüyü iletti.
 

CHP Lideri Baykal, parti yöneticileriyle yaptýðý görüþmede, arama çalýþmalarýnýn bir an önce sonuç vermesi dileðinde bulunarak, son durum hakkýnda da bilgi aldý.
Bu arada olayla ilgili olarak saat 04.30 itibariyle hem havadan hem karadan arama kurtarma çalýþmalarýna devam edildiði bildirildi.
Baþbakanlýk Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüðünden saat 09.50 itibariyle yapýlan yazýlý açýklamada, Yazýcýoðlu ve beraberindeki 5 kiþiyi taþýyan helikopteri arama çalýþmalarýnýn gece boyunca sürdürüldüðü anýmsatýldý.
 
Saat 04.30 itibariyle de hem havadan hem karadan arama kurtarma çalýþmalarýna devam edildiði ifade edilerek, arama çalýþmalarýna katýlan ekip ve ekipmanlarýn þunlar olduðu bildirildi:
''Genelkurmay Baþkanlýðý'na ait 4 Skorsky helikopter ve bir Casa uçaðý, Emniyet Genel Müdürlüðü'ne ait H-60 tipi bir adet helikopter, Doðal Afet Kurtarma Taburu'ndan (DAK) 12'þer kiþilik 2 özel tim, 345 jandarma, subay, astsubay, erbaþ, Kahramanmaraþ Sivil Savunma Birlik Müdürlüðü'nden 129 personel, 17 araç, Adana Sivil Savunma Birlik Müdürlüðü'nden 27 personel, 8 araç ve 1 arama köpeði, 897 geçici köy korucusu, 60 Akut personeli.''
Ayrýca Saðlýk Bakanlýðý'nca 14 ambulans ve 2 medikal kurtarma ekibinin de bölgede hazýr bekletildiði bildirildi. Açýklamada, arama çalýþmalarýnýn aralýksýz devam ettiði kaydedildi.
 
http://haber.mynet.com/sayfali/guncel/Erdogan-Baykal-ve-Bahceli-mitingleri-iptal-etti/26Mart2009/N214715/3 - Kaynak
 


-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat