Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yýldýz Tilbe ne dedi?

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7279
Tarih: 25-04-2024 Saat 21:52


Konu: Yýldýz Tilbe ne dedi?
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: Yýldýz Tilbe ne dedi?
Mesaj Tarihi: 24-02-2009 Saat 11:13
 
 
 
 
‘Ýbo, pez..venk kimmiþ söylesin’

Yýldýz Tilbe’nin, konuk olduðu Ýbo Þov’da Tatlýses’in “Seni pez..venklerin elinden kurtardým” sözüne öfkesi dinmedi.

“Ben hayatýmda pez..venk tanýmadým. Ýbo, bana iftira atmasýn, o pez..venkler kim söylesin”

atv’de canlý yayýnlanan Ýbo Þov programýnda Ýbrahim Tatlýses ile Yýldýz Tilbe arasýndaki tartýþmanýn yankýlarý sürüyor. Yýldýz Tilbe kendisine canlý yayýnda “Seni pez..venklerin elinden kurtardým” diyen Tatlýses’e çok kýrýldýðýný belirterek “Beni hangi pez..venklerin elinden kurtarmýþ söylesin” dedi. Tilbe, VATAN’a þunlarý söyledi:

Ýnsanlar ekranlarý baþýnda oturuyor þarký söylemimizi bekliyor. Kimileri efkarlanýyor, kimileri üzülüyor. Ýbrahim Tatlýses benim 4 kere þarkýmý kesiyor. Ayýp etti yani çok ayýp etti. Söylediði lafa anlam veremedim. Hayatýmda pez..venk tanýmadým. Söylesin bakalým kimmiþ. Kendini ne modeline soktuðunu anlayamadým. Pez..venkler dedi. Bir kiþiden bahsetmiyor. Ne düþünerek beni provoke etti, ne düþünerek öyle davrandý bilmiyorum. Benim kimseyle bir alýp veremediðim yok ki onunla olsun. Reklam arasýnda ben izleyicilerle þarký söyledim. Bütün programlarda yaparým bunu. Seyircilerle þarký söyleriz oynarýz zýplarýz. Zaten terk edip gittiðim için ’kim o pez..venkler’ diye soramadým. Bir tek bana deðil, o kadar insana saygýsýzlýk etti. Kendi yaptý, kimse ona bir þey yapmadý. Allah onu bildiði gibi yapsýn.

Aziz Yýlmaz vurmuþtu ya bana onu söylüyor. 100 sene öncesinde kaldý o olay. Bir þey olmadýki o zaman, ben gittim evime. Savaþ Ay yardýmcý olmuþtu bana. Ýbrahim’in bana bir yardýmý olmadý. Ben ondan hiçbir zaman yardým istemedim. Ben böyle bir þey hak etmedim yani. Ýftira atýyor insana. Öfkeyle kalkýp zararla oturan olmak istemiyorum. Bir kafamý toplayacaðým. Döndüðümde de bir basýn açýklamasý yapacaðým.

Dilenciye 3 kuruþ para veriyorsun, söylüyor musun bunu. Farzet ki öyle bir olay oldu, bana yardým etti söylenir mi bu. Yapýlan iyilik söylenmez ki. Þimdi Aziz Yýlmaz kendini savunsun, laf ona da gidiyor. Ben unuttum yediðim dayaklarý Ýbrahim unutmamýþ.
 
http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=msnGaleriHaber&Kategori=yasam&KategoriID=&ArticleID=1063510&PAGE=1&Date=24.02.2009&reftype=2 - Kaynak


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Cevaplar:
Mesajı Yazan: CASPER
Mesaj Tarihi: 27-02-2009 Saat 22:13
paylaþim için teþekkürler ama çok argo kelime var

-------------


Mesajı Yazan: yks
Mesaj Tarihi: 03-03-2009 Saat 22:09
Hiç sevmiyorum þu kadýný ya.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat