Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LCD'de son nokta !!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7175
Tarih: 29-04-2024 Saat 12:32


Konu: LCD'de son nokta !!!
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: LCD'de son nokta !!!
Mesaj Tarihi: 04-02-2009 Saat 16:52
 
 
 
 
 
Parmaktan daha ince, ekraný her açýdan aydýnlatan canlý renklere sahip ultra ince bir LCD TV

En ince noktasýnda yalnýzca 9,9 mm kalýnlýðý ve 9,9 kg aðýrlýðýyla, þimdiye kadarki en ince LCD.

Ýnceliðinin sýrrý yenilikçi Edge LED teknolojisinden geliyor.

Standart LCD TV'ler doðrudan ekranýn arkasýnda bulunan bir arka ýþýðý kullanýr. ZX1 LED'leri kenar boyunca yerleþtirir ve her taraftan aydýnlattýðý gibi daha az yer kaplýyor.

Sonuç, duvara monte edilebildiði gibi standýnda da son derece þýk duran ve ekraný her açýdan aydýnlatan canlý renklere sahip ultra ince bir LCD TV.

Kablo mu dediniz?

Dahili BRAVIA 1080 Wireless özelliði sayesinde, BRAVIA ZX1 ile alandan daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Yeni kablosuz HD teknolojisi sayesinde kablolar görünmeyecek þekilde gizlenmiþtir.

TV seti ile gelen ayrý bir Medya Alýcýsý, odada herhangi bir yerde bulunan Blu-ray Disc™ oynatýcýsý, PLAYSTATION®3 veya diðer HD aygýtlarýnýn sinyallerini ZX1 LCD ekranýna iletir.

Ultra hýzlý bir kablosuz baðlantý olan BRAVIA 1080 Wireless, sýkýþtýrýlmamýþ ses ve görüntü sinyalini gerçek zamanlý olarak taþýr, böylece aksiyonun hiçbir anýný kaçýrmazsýnýz.


Mükemmel görüntü

ZX1 yalnýzca harika görünmez, yüksek performanslý görüntü iþleme özelliklerine de sahip.

BRAVIA ENGINE 2, ekranda gördüðünüzü görüntüyü oraya ulaþmadan geliþtirir ve mükemmelleþtiriyor. Sonuç, süper renk, netlik, derinlik ve ayrýntýda gizli. Görüntü o kadar gerçeðe yakýndýr ki, televizyon izlediðinizi unutursunuz.

Spor taraflarý, film meraklýlarý ve kendini oyunlara adayanlar için, Motionflow 100Hz bazen yüksek oktanlý aksiyon sahnelerinde gördüðünüz görüntü bulanýklýðýný ve titremeyi de giderir.


Küçük ayrýntýlar


Nereye yerleþtirilirse yerleþtirilsin, BRAVIA ZX1 duvarda, stant ile veya masa üstünde harika görünüyor.

Resim Çerçevesi Modu LCD ekraný bir sanat eserine dönüþtürüyor. TV izlemediðiniz zamanlarda, bir düðmeye bastýðýnýzda TV'niz bir fotoðraf çerçevesine, tabloya veya slayt gösterisine dönüyor.

Uzaktan kumandayý doðrudan TV'ye ve Medya Alýcýsý'na yöneltmeden bunlara kumanda etmenizi saðlayan RF uzaktan kumanda sayesinde, tüm Blu-ray Disc™ ve DVD oynatýcýlarýnýzý gözden uzak bir yere yerleþtirebilirsiniz.

Hem açýkken hem de kapalýyken harika görünen en ince Full HD yýldýzý BRAVIA ZX1 Serisi, kesinlikle herkesi hayran býrakýyor...

http://www.veteknoloji.com/lcd-de-son-nokta-12666-.html - Kaynak


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat