Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Örnek Bir Derbi Oynansýn

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=70
Tarih: 02-05-2024 Saat 01:17


Konu: Örnek Bir Derbi Oynansýn
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Örnek Bir Derbi Oynansýn
Mesaj Tarihi: 08-03-2006 Saat 09:43
 

Kulübümüz Ýkinci Baþkaný Nihat Özdemir Anadolu Ajansý’na takýmýmýzýn Galatasaray ile yapacaðý kupa maçýný, ligde yaþanan puan kayýplarýný ve Kulübümüzün yeni Yönetim Kurulu’nu deðerlendirdi. Ýkinci Baþkanýmýz Nihat Özdemir, Galatasaray ile yapacaðýmýz karþýlaþmayý kazanýp, çýkýþa geçmek istediðimizi belirtti ve þunlarý söyledi: ’’Kayserispor maçýný unuttuk. Derbi maçlarýnýn havasý farklý olur. Oyuncularýmýz derbi maçlarýna çok farklý bir ruh haliyle hazýrlanýyor. Bu maçý kazanýp, çýkýþa geçmek istiyoruz.’’

Galatasaraylý oyuncularýn da bu maça farklý bir motivasyonla çýkacaðýný kaydeden Nihat Özdemir, ’’Derbi maçta iyi oynayýp, iyi bir sonuç alarak, Ali Sami Yen Stadý’nda yapacaðýmýz rövanþ maçýna avantajlý bir skorla gitmek istiyoruz’’ diye konuþtu.

Ýkinci Baþkanýmýz Nihat Özdemir, Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý’nda yapýlacak Galatasaray maçýnda kötü tezahürat istemediklerini belirterek, ’’Derbide küfür istemiyoruz’’ dedi.

Galatasaray taraftarý için gerekli yerlerin ayrýldýðýný kaydeden Nihat Özdemir, þöyle devam etti:
’’Galatasaray taraftarý da kendilerine ayrýlan yerden maçý izleyecek. Herkes centilmence tezahürat yapsýn, sadece kendi takýmýný desteklesin. Derbide küfür istemiyoruz. Örnek bir derbi oynansýn. Bu maçlar ne ilktir, ne sondur. Ligin bitimine 2 ay kaldý, bu sürede Galatasaray ile 3 kez oynayacaðýz. Maçlar centilmence olsun. Beþiktaþ maçýnda bizim kontrolümüz dýþýnda bazý þeyler oldu. Derbide gerekli tedbirler alýnacaktýr. Taraftarlarýmýzý derbi maçta takýmýmýzý desteklemeye çaðýrýyoruz.’’

Maraton tribünün altýndaki bölümde futbolculara tepki gösteren taraftarlara gerekli ikazý Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým’ýn Olaðan Genel Kurulda yaptýðýný vurgulayan Nihat Özdemir, oradaki taraftarlardan da derbide sadece takýmý desteklemelerini istedi.

Nihat Özdemir, sakatlýðý nedeniyle Galatasaray maçýnda forma giyemeyecek olan Rüþtü’nün yerine oynayacak Volkan için; ’’Volkan da Rüþtü kadar iyi bir kalecidir. Ona güveniyoruz. Galatasaray maçýnda Rüþtü’yü aratmayacaðýna inanýyorum’’ dedi.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile ilgili medyada çýkan eleþtirilere de deðinen Özdemir; ’’Teknik Direktörümüzden memnunuz. Medya istedi diye teknik direktör deðiþikliði olmaz. Futbol takýmýnýn kötü dönemleri olabilir. Teknik direktörümüzden memnunuz. Daum tecrübeli bir hocadýr. Bu tip eleþtirilere kulak verecek deðildir. Kazandýðý baþarýlar ortadýr. Eleþtiriler nedeniyle tesir altýnda kalacaðýný düþünmüyoruz’’ diye konuþtu.

Takýmýmýzda zaman zaman düþüþler olabileceðini vurgulayan 2. Baþkanýmýz, þöyle konuþtu:
’’Kayserispor maçýnda iyi oynamadýk. Elimize geçen gol fýrsatlarýný deðerlendiremedik. Kayserispor ise son dakikada bir pozisyonu deðerlendirerek bizi yendi. Ligde kolay maç yok. Kimi takým UEFA Kupasý’na katýlmak için, kimi takým da düþmemek için mücadele ediyor. Her maçý final havasýnda oynamak lazým. Þampiyonluk ancak böyle gelir. Kalan tüm maçlarda 3 puan almak istiyoruz. Galatasaray’ýn aldýðý neticeler bizi ilgilendirmez.’’

Nihat Özdemir, yeni yönetimin göreve geldiði ilk günde tüm branþlarda alýnan kötü sonuçlarýn tesadüf olduðunu ifade etti.

Daha önce de futbol takýmýmýz için böyle bir þey yaþadýðýmýzý hatýrlatan Nihat Özdemir, ’’Daha önce de yine genel kurulda göreve gelmiþtik, ayný gün Gaziantep deplasmanýnda 5-1 yenilmiþtik. Ýnþallah bu Kayserispor yenilgisi yeni yönetimimizin en kötü maçý olur. Göreve geldiðimiz gün diðer branþlarla birlikte ayný hafta takýmlarýmýzýn 4 yenilgi, 1 galibiyet almasý tesadüf. Tüm takýmlarýmýzdaki sporcularýmýz, bunlarý telafi edecektir’’ diye konuþtu.

Nihat Özdemir, yeni Yönetim Kurulu’nun önümüzdeki günlerde toplanacaðýný ve görev daðýlýmýnýn yapýlacaðýný da sözlerine ekledi



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat