Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bu saatte yok yok !!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=6975
Tarih: 03-05-2024 Saat 10:49


Konu: Bu saatte yok yok !!!
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: Bu saatte yok yok !!!
Mesaj Tarihi: 13-01-2009 Saat 15:06
 
 
 
LG'nin her iþi yapan kol saatinde yok yok!

LG'nin dokunmatik telefon-saati resmen tanýtýldý. Watch Phone'un yapamadýðý bir iþ neredeyse yok.


Bir kol saatini niçin kullanýrýz? Vakti öðrenme ihtiyacýmýzý an ve an karþýlamak için mi yoksa sadece kol saatini bir aksesuar olarak gördüðümüz için mi?

Ancak günümüzde üretilen son teknoloji ürünü bazý kol saatleri, artýk cep telefonu ihtiyacýný da sona erdirecek nitelikte; zira geçtiðimiz günlerde yayýnladýðýmýz bu haberde bir firmanýn cep telefonu fonksiyonuna sahip bir kol saati ürettiðini duyurmuþtuk.

Bu tür kombine kol saatlerinin kullanýcýlardan büyük bir ilgi gördüðünü fark eden ve kullanýcýlarýn cep telefonlarýný bileklerinde taþýmalarýný isteyen LG, Watch Phone isimli ürünüyle kullanýcýlarýnýn karþýsýna çýktý. Görünümü itibariyle tipik bir kol saatine benzeyen LG Watch Phone, adýndan da anlaþýlacaðý üzere cep telefonu ve kol saatini bir araya getiren bir ürün. Dokunmatik bir ekrana sahip olan ve bu þekilde kullanýlabilen LG Watch Phone, bunun yaný sýra bir müzik oynatýcý olarak kullanýlabiliyor ve Bluetooth baðlantý teknolojisini de destekliyor.

Dahili bir kameraya da sahip olan ve yýl sonuna doðru ilk olarak Avrupa'da satýþa sunulmasý beklenen LG Watch Phone'un fiyatý ise henüz açýklanmýþ deðil.

http://www.veteknoloji.com/bu-saatte-yok-yok-11767-.html - Kaynak


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat