Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Batman e 5 dalda ödül

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaþama Dair
Forum Adı: Sinema
Forum Tanımlaması: Sinema dünyasýndan haberler,fragmanlar film yorumlarý....
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=6868
Tarih: 19-04-2024 Saat 03:01


Konu: Batman e 5 dalda ödül
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: Batman e 5 dalda ödül
Mesaj Tarihi: 09-01-2009 Saat 12:12
 
 
People's Choice Awards sahiplerini buldu. 5 dalda ödül kazanan 'Kara Þövalye' (The Dark Knight) filmi gecenin yýldýzýydý.

ABD'de her yýl düzenlenen People's Choice Awards'u (Halkýn Seçimleri Ödülleri) kazananlar belli oldu. Bu yýl 35'incisi yapýlan ödül töreninde 'The Dark Knight' (kara þovalye) filmi 5 dalda ödül kazandý.

Diðer ödüller
Ýnternet aracýlýðýyla yapýlan oylamada reality show, televizyon ve müzik kategorilerinde ise "Dancing with the Stars" en iyi reality show, Ellen DeGeneres en iyi talk show sunucusu, "WALL-E" en beðenilen aile filmi, Chris Brown en beðenilen erkek þarkýcý ödüllerini aldý.

Magazin basýnýnýn ilgi odaðý Brad Pitt en sevilen oyuncu ve Angelina Jolie de en sevilen kadýn aksiyon yýldýzý dallarýnda ödüle layýk görüldü.

Will Smith en iyi erkek film yýldýzý ve en iyi erkek aksiyon yýldýzý dallarýnda, Reese Witherspoon da en iyi kadýn film yýldýzý dalýnda ödül kazandý.

En iyi komedi filmi dalýnda "27 Dresses", en iyi drama filmi ve en iyi baðýmsýz film dalýnda "The Secret Life of Bees" gecede ödül kazanan filmler arasýnda yerlerini aldý.

Televizyon dizileri arasýnda drama dalýnda "House", komedi dalýnda "Two and a Half Men", animasyon komedi dalýnda "The Simpsons" ödül kazandý.


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Cevaplar:
Mesajı Yazan: S3Z3R
Mesaj Tarihi: 09-01-2009 Saat 13:36
The Dark Knight  Batman Zaten Dünya Klasiði Bence Normal Bir Seçim Oldu.

Film çok baþarýlýydý ödül doðru seçim

Ayrýca Fýrtýna Teþekkürler


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat