Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

’Ýstekli olan galip geldi’

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=622
Tarih: 26-05-2024 Saat 06:25


Konu: ’Ýstekli olan galip geldi’
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: ’Ýstekli olan galip geldi’
Mesaj Tarihi: 19-03-2006 Saat 18:35
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sahada daha kaliteli ve istekli oynayan takýmýnýn Ankaragücü karþýsýnda galip gelmeyi bildiðini söyledi.
 
Karþýlaþmanýn ilk dakikalarýndan itibaren oyunda aðýrlýklarýný hissettirdiklerini belirten Daum, ''Maçýn akýþýný göz önünde bulundurursak takýmýmý tebrik ediyorum. Ýlk yarýda 5 gol pozisyonu yakaladýk, ama birini gole çevirebildik. Hedefimiz ikinci yarýda baskýyý artýrmaktý. Bunu yaptýk ve haklý ve farklý galibiyet aldýk. Bu tip maçlar zor maçlardýr. Ankaragücü için de önemi büyüktü'' diye konuþtu.
 

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise zaman zaman ortaya koyduklarý futboldan memnun olduðunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin en büyük özelliði olan yan toplardan 2 gol yedik. Ancak yediðimiz ikinci gole itirazým var. Kalecimize yapýlan faul sonrasý taca atýlan top oyuna girdiðinde pres yapýldý ve Fenerbahçe korner kazandý. Golü de kornerden yedik. Bu gol centilmenlik dýþýydý'' dedi.
 

Maç sýrasýnda Fenerbahçe kaptaný Ümit'in yanýna gelerek özür dilediðini kaydeden Karaman, ''2-1'lik skordan sonra da risk almak zorundaydýk. Hatta oyunun son bölümlerini eksik oynadýk. Yenilgiyi hakeme baðlamýyorum, ama yan toplara daha iyi çýkmamýz gerekiyor'' diye konuþtu.
 

Ankaragücü Kulübü Baþkaný Cemal Aydýn, Fenerbahçe karþýsýnda özellikle ilk yarýda ve ikinci yarýnýn ilk 15 dakikalýk bölümünde baþabaþ bir mücadele ortaya koyduklarýný, fakat daha sonra Fenerbahçe'ye direnemediklerini söyledi.
 

Fenerbahçe Kulübü 2. Baþkaný Nihat Özdemir de Ankaragücü ile deplasmanda oynadýklarý maçlarýn genellikle kendileri açýsýndan zor geçtiðini belirterek, ''Bugün maçýn her iki devresinde de çok iyi oynadýk. Çok sayýda gol pozisyonu yakaladýk. Ve güzel bir sonuçla galibiyete ulaþtýk. Lider geldiðimiz Ankara'dan yine lider olarak dönüyoruz. Liderliði sezon sonuna kadar da býrakmayacaðýz'' dedi.


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat