Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

FIBA ALL-STAR nefes kesti

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Basketbol
Forum Tanımlaması: Basketbol Hakkýndaký Düþüncelerýnýzý Burada Paylaþabilirsiniz...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=599
Tarih: 28-04-2024 Saat 11:11


Konu: FIBA ALL-STAR nefes kesti
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: FIBA ALL-STAR nefes kesti
Mesaj Tarihi: 18-03-2006 Saat 00:39

FIBA tarafýndan bu yýl üçüncüsü Limasol’da düzenlenen ve yaklaþýk 6000 kiþinin izlediði FIBA ALL-STAR þöleninde Dünya Karmasý, Avrupa Karmasý’ný 89-97’lik skorla yendi. Üç Sayý yarýþmasýnda ise Fenerbahçe'li oyuncu Jarod Stevenson þampiyon oldu.


FENERBAHÇE'LÝ OYUNCULARDAN MÜKEMMEL PERFORMANS
Temsilcimiz Fenerbahçe’den Damir Mrsic, Kaspars Kambala ve Jarod Stevenson’da bu mücadelede gösterdiði performans ile göz doldurdu. Dünya Karmasý’nda yer alan Jarod Stevenson 12 dakika süre aldýðý mücadeleyi 8 sayý, 1 ribaund, 2 asist ile tamamlarken, Avrupa Karmasý’nda yer alan Kaspars Kambala 23 dakikada 21 sayý, 8 ribaund, 1 asist, 2 top çalma ve Damir Mrsic 24 dakikada 9 sayý, 3 ribaund, 3 asist ile tamamladý. Mücadeleye hýzlý baþlayan Dünya Karmasý ilk periyodu 24-31, devreyi de 41-47 önde tamamladý. Ýkinci yarýda toparlanan Avrupa Karmasý farký kapatsa da son periyoda 75-76 geride girdi. Final periyodunda tekrar üstünlüðü ele geçiren Dünya Karmasý maçý da 89-97 kazandý. Dünya Karmasý’nda geçtiðimiz sezon Beþiktaþ formasý giyen Khalid El-Amin 14 sayý, 6 ribaund, 4 asist, 1 top çalma ile takýmýný galibiyete taþýyan isimlerin baþýnda geldi. Dünya Karmasý'nda en etkili isim ise en deðerli oyuncu ödülüne ulaþan Marcus Hatten oldu. Avrupa Karmasý’nda Kambala 21 sayý ile maçýn en skorer oyuncusu olurken, 8 ribaund ile en çok ribaund alan oyuncu oldu.


MVP DÜNYA KARMASI’NDAN MARCUS HATTEN
Maçýn en deðerli oyuncusu Dünya Karmasý’ndan Marcus Hatten oldu. Hatten, 18 dakika süre aldýðý mücadeleyi 7/9 iki sayý, 1/1 üç sayý isabeti ile 17 sayý ile tamamlarken, 3 ribaund aldý. 2 asist yapan Hatten 1’de top çalma ile maçý tamamladý.


ÜÇ SAYI YARIÞMASI’NI FENERBAHÇE’DEN JAROD STEVENSON KAZANDI
All-Star maçýnda üç sayý yarýþmasýný finalde Gianmarco Pozzecco’yu yenen Fenerbahçe’li oyuncu Jarod Stevenson kazandý. Ýlk turda 4 oyuncu yarýþtý. Bu oyuncular ikisi Fenerbahçe'li oyunculardý. Bu oyuncular; Damir Mrsic ve Jarod Stevenson, Gianmarco Pozecco ve Glenn McGowan. Ýlk turda mücadele eden Fenerbahçe’li oyuncu Damir Mrsic 14 sayý bulurken, Glenn McGowan 16 sayý buldu ve elendi. Ýlk turda Gianmarco Pozzecco ve Jarod Stevenson 18’er sayý atarak finalde mücadele etti. Final mücadelesinde son istasyona 15 sayý ile gelen Jarod Stevenson son atýþlarda baþarý saðlayarak þampiyonluða ulaþtý.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat