Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Stardock Window Blinds 6.3 Final

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5671
Tarih: 07-05-2024 Saat 00:21


Konu: Stardock Window Blinds 6.3 Final
Mesajı Yazan: invertor
Konu: Stardock Window Blinds 6.3 Final
Mesaj Tarihi: 19-11-2008 Saat 11:48

Masaüstünüzün kiþiliðinizi yansýtmasýný istiyorsunuz ama iþletim sisteminiz derdinize deva olmaktan uzak, çok kýsýtlý özelleþtirmeler sunuyor. Sýk sýk duvar kaðýdýný yenilemek bile fayda etmiyor artýk. Masaüstünüzü nasýl size özgü bir hale getirebilirsiniz? Window Blinds bu sorunun en köklü çözümlerinden biri; masaüstünüzü düpedüz bir kabuk (skin) haline getiren, “özelleþtirme” anlamýnda neredeyse tüm sýnýrlarý ortadan kaldýran, sihirli bir yazýlým. Windows XP henüz ortada bile yokken Window Blinds kullanan çoðu kiþi, daha güzel görünümlü ve kendilerine özgü masaüstlerinde çalýþma olanaðý buldular.


Yazýlým masaüstünüze; kendisiyle birlikte gelen, internetten indirebileceðiniz ya da özel bir yazýlým yardýmýyla kendiniz hazýrlayabileceðiniz kabuklar giydiriyor. Farklý bir kabuðu seçerek bir çýrpýda masaüstünün bütün görünümünü deðiþtirebiliyorsunuz. Hatta bilgisayarýnýzýn her seferinde bambaþka masaüstleri ile açýlmasý da mümkün. Window Blinds’in bu yeni versiyonu artýk Windows Vista kullanýcýlarýna da hitap ediyor.

Boyut: 31,6 MB
 
Download
 
http://rapidshare.com/files/157165293/Stardock_Window_Blinds_6.3_Final.zip - http://rapidshare.com/files/157165293/Stardock_Window_Blinds_6.3_Final.zip


-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat