Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Güzelliðin ipucu bulundu !!!!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaþama Dair
Forum Adı: Saðlýk
Forum Tanımlaması: Saðlýklý yaþam ve Saðlýk hakkýnda bilgiler
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5495
Tarih: 19-04-2024 Saat 16:45


Konu: Güzelliðin ipucu bulundu !!!!!
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Konu: Güzelliðin ipucu bulundu !!!!!
Mesaj Tarihi: 30-10-2008 Saat 12:11
 
http://www.veteknoloji.com/bigresim.php?bresim=20081030022712_portakal.jpg">
 
 
Portakal kabuðu özü ve biberiyeden elde edilen bu karýþým ciltteki sorunlarý yok ediyor.

Parlak, canlý ve güzel cilt için önemli olan, tabiata bilinçli yaklaþmak ve hangi bitkinin veya besinin neye yaradýðýný bilmek.. Örneðin bazý turunçgillerden elde edilen özler, doðadaki nimetlerden biri.  Biberiye de cildin dostlarýndan biri. Yapraklarýndan elde edilen bazý karýþýmlar, yaralar ve kesiklerin  giderilmesinde kullanýlýyor.. Portakal özü derideki bazý sorunlarý gidermekle kalmýyor. Cildi kaldýrarak, gerginleþtirici etki de gösteriyor. Üçü bir araya gelince mükemmel bir cilde giden formülü oluþturuyorlar..

Herbalium adlý Doðal Bitki Merkezi'nin müdürü ve Doðal Ürün Uzmaný Volkan Kurt, lekelere, kýrýþýklýklara iyi gelen  bitkisel çözümlerde  bazý bitki ekstreleri ve aromatik ve saf yaðlar kullanýldýðýný söylüyor. Bütün gün deriyi yumuþatmasý, aydýnlýk ve parlaklýk vermesi için bitkisel ve aromatik yaðlar içeren bitki, portakal  ve limon aðacý. Volkan Kurt  "Bu iki meyvenin kabuðundaki özler  neticesinde, deride çok yönlü   güzelleþtirici etki yaratýlýyor" diyor. Sorunlarý gideren, deriye  aydýnlýk ve parlaklýk veren portakal ve limon özleri, biberiye gibi doðal baþka bir yað ile buluþturulduðunda  mükemmel bir cilde yol açýyor.

Kurt sözlerine þöyle devam etti:

"Güzelliðin ve gençliðin tabiattaki doðal bitkilerde aranmasýnýn nedeni son yýllardaki eðilimle de ilgili. Çünkü bir çok kadýn artýk doðal olan kozmetiðe deðer veriyor. Doðadaki güzelleþtirici formüllere son yýllarda çok  önem veriliyor. Bunu derinin onarýlmasýný ve korunmasýný saðlayan doðal kremlere olan ilgiden anlýyoruz. Hem bu ilgi sonucunda hem de gelen talepler doðrultusunda bu kremi üretmiþler. Bu aslýnda tabiatýn onun gücüne inananlara adeta bir hediyesi. Örneðin,  biberiye doðadaki nimetlerden biri.  Yapraklarýndan hazýrlanan bazý karýþýmlar, yaralar ve kesiklerin  giderilmesinde kullanýlýyor.. Portakal kabuðu özü,  bir çok faydanýn yaný sýra  cildi kaldýrarak,  gerginleþtirici etki de gösteriyor. Ayný zamanda sivilce giderici etkisi de var. "

Portakal kabuðu özü ve biberiyeden elde edilen bu doðal krem, derideki kýrýþýklýk ve izleri yok ediyor. Daha genç ve yumuþak bir görünüme sahip olmasýný saðlýyor. Krem düzenli olarak  sabah ve akþam saf gülsuyu ile temizlenmiþ cilde  uygulanýyor. (yüz ve boyun bölgesi) Dairesel hareketlerle emilmesi saðlanýyor. 12 haftadan sonra cildin daha sorunsuz, genç ve yumuþak bir görünüme kavuþtuðu gözlemleniyor. Sadece Ataþehir'deki Herbalium'da bulunan bu doðal krem, Türkiye'nin her noktasýna  gönderilebiliyor.

http://www.veteknoloji.com/guzelligin-ipucu-bulundu-8614-.html - Kaynak


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat