Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çocuðu Kaya istedi

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=548
Tarih: 10-05-2024 Saat 14:38


Konu: Çocuðu Kaya istedi
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Çocuðu Kaya istedi
Mesaj Tarihi: 16-03-2006 Saat 06:05
Kaya Çilingiroðlu'nun, sevgilisi Feraye Tanyolaç'ýn 4 aylýk hamileliðiyle ilgili, "Çocuðu ben istemedim" diye konuþmasý Tanyolaç'ý çok üzdü. Hürriyet'e konuþan genç kadýn, "Çocuðu aldýracaktým, ama beni Kaya engelledi" dedi.




Hürriyet'in ortaya çýkardýðý Feraye Tanyolaç'ýn dört aylýk hamilelik haberi üzerine konuþan Kaya Çilingiroðlu'nun, önce sevgilisinin hamileliðini doðrulayýp, sonra zamanlamasýnýn yanlýþ olduðunu söylemesi magazin gündemini deðiþtirdi. Hürriyet'e konuþan Çilingiroðlu'nun, Feraye Tanyolaç'la bu yüzden iliþkisini yeniden gözden geçireceðini belirtip, "Kesinlikle evlenmeyeceðim. Kýzým Zehra'ya bir baþkasýyla evlendi tablosu yaþatmayacaðým. Çocuðun zamanlamasý ise yanlýþtý. Durumu kendisine izah etmeye çalýþtým ama ýsrarla anne olmak istedi. Ýliþkiyi yeniden gözden geçireceðim" demesi, dört aylýk hamile Tanyolaç'ý çok üzdü.

Bu haber beni çok üzdü

Yaklaþýk dört yýldýr birlikte olduðu Çilingiroðlu'nun bu sözleri karþýsýnda þaþýran Feraye Tanyolaç, yaþadýðý sýkýntýyý, acýyý þu sözlerle dile getirdi: "Çocuðu aldýrmak için randevu almýþtým. Ama babasý bu randevuyu iptal ettirdi. Çocuðu aldýrmamý istemedi. Bu haber ise beni çok üzdü..." Daha sonra telefonlarýný kapatan Tanyolaç'ýn evden dýþarý çýkmadýðý ve kimseyle görüþmediði öðrenildi. Feraye Tanyolaç, dört yýldýr iliþki yaþadýðý Kaya Çilingiroðlu'nun hamilelikle ilgili açýklamalarýna üzüldüðünü belirtti.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat