Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Saracoðlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5247
Tarih: 26-04-2024 Saat 04:18


Konu: Saracoðlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: Saracoðlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!
Mesaj Tarihi: 20-09-2008 Saat 09:27

Saracoðlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!

Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Þükrü Saraçoðlu Saracoðlunda%20F.Bahçe%20için%20ciddi%20bir%20gün!Stadý'nda Ankara temsilcisi Gençlerbirliði'ni aðýrlýyor. Saat 21:00'de baþlayacak mücadelede hakem Fýrat Aydýnus düdük çalacak. 

Lig ve Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde üst üste yaptýðý son iki maçýnda da yenilen sarý-lacivertliler, Gençlerbirliði karþýsýnda kazanarak, moral bulmak istiyor. Lige Gaziantepspor yenilgisiyle baþlayan, 2. haftada sahasýnda Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor'u 2-0 maðlup eden Fenerbahçe, geçen hafta da Hacettepe deplasmanýnda 2-1 yenilmekten kurtulamadý.

VOLKAN BABACAN ÝLE ÝLK KEZ

Hacettepe maçýnda gördüðü kýrmýzý kartla cezalý duruma düþen Volkan Demirel'in yerine bugünki mücadelede Fenerbahçe'nin kalesini Volkan Babacan koruyacak. Fenerbahçe formasýyla ligde ilk kez kaleye geçecek Volkan Babacan'ýn, maç eksiði nedeniyle performansý merakla beklenirken, bu maçta Volkan'ýn yedeði ise bir diðer genç isim Fehmi Mert Günok olacak.  2007-2008 sezonunda Volkan Demirel ve Serdar Kulbilge ile (A) takým kadrosunda yer alan Volkan Babacan, Serdar'ýn uzun süren sakatlýðý nedeniyle 30 maçta 18 kiþilik kadrolarda olmasýna raðmen, ligde hiç forma þansý bulamadý. Volkan, geçen sezon sadece kupada 2  maçta Fenerbahçe kalesini korudu.

SEMÝH VE EDU YÝNE YOK

Sakatlýðý nedeniyle Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig ve Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde üst üste yaptýðý Hacettepe ve Porto maçlarýnda forma giyemeyen Semih, Gençlerbirliði maçýnda da takýmdaki yerini alamayacak. Sarý-lacivertli ekipte Semih'in yaný sýra, Porto maçýnda sakatlanan Josico ile tedavileri süren Edu, Deivid ve Vederson da bu akþamki mücadelede takýmdaki yerini alamayacak.

G.BÝRLÝÐÝ TEDBÝRLÝ OYNAYACAK

Gençlerbirliði teknik Direktörü Mesut Bakkal maç öncesi yaptýðý açýklamada, "Güzel bir maç olacak. Fenerbahçe karþýsýnda sahaya puan ya da puanlar için çýkacaðýz. Eskiþehirspor karþýsýnda oynadýðýmýz atak futbolun aksine biraz daha dengeli oynayacaðýz. 1-2 oyuncumu bu durumda deðiþtirebilirim. Umarým, hafta içinde çalýþtýklarýmýzý Fenerbahçe karþýsýnda sahaya yansýtýrýz" diye konuþtu.

MUHTEMEL 11'LER

F.BAHÇE
Volkan B.
Gökhan
Lugano
Yasin
Carlos
Maldonado
Selçuk
Emre
Uður
Alex
Güiza

G.BÝRLÝÐÝ
Periç
Erkan
El Saka
Traore
Ergün
Mehmet Nas
Koray
Kerem
Engin
Mustafa
Djite

STAT: ÞÜKRÜ SARACOÐLU
SAAT: 21.00
HAKEM: FIRAT AYDINUS
YAYIN: LÝG TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVÝSÝ

71. RANDEVU

Fenerbahçe ile Gençlerbirliði, bugün yapacaklarý maçla birlikte, lig tarihinde 71. kez karþý karþýya gelecek. Ýki takým arasýnda bugüne dek ligde yapýlan 70 maçtan 31'ini Fenerbahçe, 12'sini Gençlerbirliði kazanýrken, taraflar 27 maçta da eþitliði bozamadý. Sarý-lacivertli takýmýn attýðý toplam 116 gole, baþkentin kýrmýzý-siyahlý ekibi 79 golle karþýlýk verdi. Ýki takým arasýnda geçen sezon yapýlan maçlarý Fenerbahçe, Ankara'da 2-1, Ýstanbul'da da 3-2'lik skorlarla kazanmýþtý

Kaynak: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=126132 - http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=126132



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat