Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kanarya zorlu deplasmanda

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5211
Tarih: 28-04-2024 Saat 08:44


Konu: Kanarya zorlu deplasmanda
Mesajı Yazan: CASPER
Konu: Kanarya zorlu deplasmanda
Mesaj Tarihi: 17-09-2008 Saat 14:10

Kanarya zorlu deplasmanda

Þampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz F.Bahçe, G Grubu'ndaki ilk maçýnda bu gece Porto ile deplasmanda karþý karþýya geliyor. Dragao Stadý'nda saat 21.45'te baþlayacak maç, Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Geçen sezon Þampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan bu sezon ise hedefini daha da büyüten F.Bahçe, Portekiz temsilcisini kendi sahasýnda devirip Devler Ligi'ne muhteþem bir baþlangýç yapmak istiyor.

FENERBAHÇE'DE 7 EKSÝK VAR

Fenerbahçe'de sakatlýðý süren Edu, Deivid, Vederson, Tümer, Can, Semih ve UEFA'ya adý bildirilmeyen Deniz forma giyemeyecek. Porto'da ise cezalý olan sol bek Fucile dýþýnda eksik futbolcu bulunmuyor. G Grubu'ndaki diðer maçýnda ise Dinamo Kiev ile Arsenal, Ukrayna'da karþýlaþacak. Fenerbahçe gruptaki ikinci maçýný ise 30 Eylül'de D.Kiev ile Ýstanbul'da oynayacak.

ÝÞTE MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazým, Josico, Maldonado, Emre, Alex, Güiza

PORTO: Helton, Sapunaru, Rolando, B.Alves, Benitez, Lucho, M.Gonzalez, Mireles, Tomas Costa, Rodriguez, Lisandro


PORTO'DAN 3 PUANLA DÖNMEK ÝSTÝYORUZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Porto'yu yenip Ýstanbul'a 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Þampiyonlar Ligi G Grubunda bu akþam Porto ile deplasmanda karþýlaþacak olan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Luis Atagones basýn toplantýsý düzenledi.

Karþýlaþmanýn oynanacaðý Dragao Stadý'nda basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Ýspanyol Teknik adam, ''Zor bir maç olacak. Köklü bir ekip, kupa kaldýrmýþ bir ekibe karþý oynayacaðýz. Ben her zaman takýmýmýn sahaya çýkýp, elinden gelenin en iyisini yapmasý için çalýþýyorum. Ýstanbul'a galibiyet ile dönmek istiyoruz.'' dedi.

http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Türkiye - Türkiye Süper Ligi'nde alýnan kötü sonuçlarýn Þampiyonlar Ligi'ne yansýmayacaðýný belirten Aragones, ''Þampiyonlar Ligi ve http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Türkiye - Türkiye ligi çok farklý iki kulvar. Bu maça çok iyi hazýrlandýk. Maçý en iyi skora taþýyabilmek için elimizden geleni yapacaðýz. Lige iyi baþlamadýk. Ama bu Porto maçýný fazla etkilemez. Þampiyonlar Ligi telafisi olmayan bir lig. Bu yüzden daha dikkatli olmalýyýz. Lig ise uzun bir kulvar.'' diye konuþtu.

"
http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Türkiye - Türkiye liginde iþler kötü gittiði zaman hoca suçlanýr" þeklindeki bir soruya Aragones, "Ben gerekli tecrübeye sahibim. Bu yüzden herþeyi yapacaðým. Ýþler iyi gitmediði zaman ben de sinirlenirim. Bu tecrübeye sahibim. Bu yüzden üzerimde baský hissetmiyorum." cevabýný verdi.

"Porto'dan her hangi bir çekinceniz var mý?" sorusuna ise, "Çok büyük saygý duyduðumuz bir takým. Benim derdim her zaman kendi takýmýmdýr. Futbolcularýmýn sahada nasýl oynadýðý önemlidir. O yüzden Porto hakkýnda yorum yapmak istemiyorum." deðerlendirmesini yaptý.
 
 
http://www.sabah.com.tr/haber,17FAE066696F4B1B9855C6DEB52CAC8C.html - kaynak
 


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mareþal_87
Mesaj Tarihi: 17-09-2008 Saat 14:42
inþallah avrupa yolunda baþarýlý olur fener

-------------
Mert Babalarýn Delikanlý Evladýyýz Ecel ile sözlü Ölüm ile Niþanlýyýz Ýmtihan Ýçin Doðduk Allah Rýzasý Ýçin Yaþamak Zorundayýz


Mesajı Yazan: CASPER
Mesaj Tarihi: 17-09-2008 Saat 14:50
Ýnþallah þampiyonlar liginde kalan tek grurumuz


-------------


Mesajı Yazan: Fýrtýna
Mesaj Tarihi: 17-09-2008 Saat 14:51
Paylaþým için teþekkürler...
Fener bahçeye baþarýlar diliyorum ...


-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat