Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çilekli Tavuk Göğsü

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaşama Dair
Forum Adı: Yemek Tarifleri
Forum Tanımlaması: Yemekler, Restaurant'lar İçecekler Damak KEyfine Dair Herşey...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5117
Tarih: 18-04-2024 Saat 03:24


Konu: Çilekli Tavuk Göğsü
Mesajı Yazan: Fırtına
Konu: Çilekli Tavuk Göğsü
Mesaj Tarihi: 15-09-2008 Saat 12:59
 
 
 
 
Malzemeler;
 
1 su bardağı un

5 su bardağı süt- 1 su bardağı şeker

1 yk nişasta

1 damla sakızı

1 vanilya

1 yk margarin

Üzerine:

yarım kg çilek

1 tart jöle

Yapılışı;

damla sakız,vanilya ve margarin hariç ,malzemenin geri kalanını muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişiriyoruz.altını söndürdükten sonra,vanillya,damla sakızı ve margarini ekleyip mikserle çırpıyoruz ve borcama döküyoruz.diğer taraftan çileklerimizi enlemesine doğrayıp üzerine diziyoruz...tart jölemizi de tarifine göre pişiriyoruz(dilerseniz 3-5 çileğin suyunu sıkıp jöleye karıştırabilirsiniz..ve çileklerin üzerine döküyoruz..dolapta soğutup servis yapıyoruz..

                                                                               ''Afiyet Olsun''



-------------

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat