Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dünya Baros transferini konuþuyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4413
Tarih: 02-05-2024 Saat 16:27


Konu: Dünya Baros transferini konuþuyor
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Dünya Baros transferini konuþuyor
Mesaj Tarihi: 26-08-2008 Saat 17:46
Dünya Baros transferini konuþuyor

Galatasarayýmýzýn uzun süren uðraþlardan sonra kadrosuna kattýðý Çek yýldýz Milan Baros transferi, dünya basýnýnda geniþ yer buluyor.

Galatasarayýmýzýn bonservisi Fransýz ekibi Olimpik Lyon'da olan ancak geçtiðimiz sezonu Ýngiltere Premier Lig takýmlarýndan Portsmouth'ta kiralýk olarak geçiren Çek golcü Milan Baros'u transfer etmesi, gerek Avrupa gerekse dünya basýnýnda geniþ yer buldu. CNN, FOX, Reuters, AFP, AP gibi dünyanýn önde gelen haber ajanslarý ve medya kuruluþlarý Galatasaray'ýn Milan Baros'u transfer etmesini manþetlerine alýrken, futbol dünyasýnýn saygýn yayýn organlarý da internet siteleri aracýlýðýyla duyurduklarý haberlerde, Baros'un Galatasaray'a transferine geniþ yer ayýrdý.

Avrupa Futbol Federasyonlarý Birliði'nin (UEFA) resmi yayýn organý uefa.com, transferle ilgili olarak ziyaretçilerine, 'Galatasaray Baros'u Ýstanbul'a getiriyor' diye seslenirken, Uluslararasý Futbol Federasyonlarý Birliði (FIFA) ise okurlarýna 'Baros Galatasaray'la imzalýyor' diyerek hitap etti.

Bu arada, Galatasarayýmýzýn Liverpool'dan transfer ettiði yýldýz futbolcu Harry Kewell ise Sarý-kýrmýzýlýlarla çýktýðý ilk iki resmi maçta attýðý goller ve oynadýðý futbolla ülke basýnýnýn gündem konularýndan biri oldu. Özellikle 4-1 kazanýlan Denizlispor karþýlaþmasýnýn ardýndan yayýn yapan The Herald Sun Australia, The Australian Sport, Fox Sport Australia, Sydney Morning Herald gibi Avustralya gazeteleri, Kewell'dan övgüyle bahsetti.


http://www.webaslan.com/haberler/28817.php - Kaynak



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat