Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4112
Tarih: 28-04-2024 Saat 23:24


Konu: MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU
Mesaj Tarihi: 15-08-2008 Saat 11:51

MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU

Mahmut Özgener, Futbol Federasyonu'nun 19 Aðustos'ta yapýlacak Olaðanüstü Genel Kurulu'nda baþkan adayý olacaðýný açýkladý.

Türkiye Futbol Federasyonu Baþkanlýðý görevini vekaleten yürüten Mahmut Özgener, 19 Aðustos'ta yapýlacak TFF Olaðanüstü Genel Kurul'unda baþkanlýða adaylýk koyacaðýný açýkladý.

Özgener, bugün yaptýðý yazýlý açýklamada þu ifadeleri kullandý:

"Türk futbolunun asli önceliðinin istikrarýn saðlanmasýndan geçtiðini savunan bir futbol gönüllüsü olarak, hem Kulüpler Birliði Vakfý hem de 2. ve 3. Lig kulüpleri tarafýndan 19 Aðustos'taki Olaðanüstü Genel Kurul'da Türkiye Futbol Federasyonu Baþkanlýðý'na aday olmam için destek vermelerinden ve beni bu makam için teþvik etmelerinden memnuniyet duydum. Gerek kulüp düzeyinde gerekse de Futbol Federasyonu çatýsýnda 20 yýlý aþkýn süredir elde ettiðim bilgi ve tecrübeyi Türk futbolunu zirveye çýkarmak için kullanma arzusundayým. Rahmetli baþkanýmýz, sevgili dostum Hasan Doðan'ýn ani bir þekilde aramýzdan ayrýlarak bize býraktýðý bayraðý, layýkýyla daha ileri taþýmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaþlarým tüm gücümüzü seferber edeceðiz. 14 Þubat 2008 tarihinde yepyeni bir sayfa açan ve 6 aydýr bu sayfayý itibar, güven, birlik ve beraberlik ifadeleriyle doldurmayý baþaran bir kurumun baþkanvekili olarak bu güven ortamýnýn saðlanmasýnda katkým olduðunu düþünüyorum. Yeni dönemde de bu istikrarý aynen muhafaza edeceðim. Profesyonel liglerde mücadele eden kulüplerimizin yaný sýra Türk futbolunun önemli yapýtaþlarý olan kurullar, hakemlik camiasý, amatör kulüplerle mükemmel bir uyum ve iþbirliði içinde baþarýlý oluþumlara imza atacaðýmýza caný gönülden inanýyorum. Tüm futbol ailesine hem baþkanvekilliðim sýrasýnda hem de baþkanýmýzýn vefatý sonrasýnda vekaleten yürüttüðüm baþkanlýk döneminde verdikleri destekten dolayý teþekkür ediyorum. Türk futbolunu geliþtirmek için Futbol Federasyonu'nun yarattýðý kaynaklarýn yepyeni projelere akýlcý bir biçimde harcanacaðýndan ve Türkiye'nin futbol ekolü olan bir ülke haline geleceðinden hiç kimsenin þüphesi olmasýn. Tüm bunlarý gerçekleþtirirken ülkemizdeki futbol ekonomisini büyüterek Türk futboluna daha fazla kaynak yaratmayý hedefliyoruz. Bir futbol adamý olarak Türk futboluna hak ettiði parlak geleceði saðlamak arzusundayým. Son 6 aydýr olduðu gibi bundan sonra da Türkiye Futbol Federasyonu, tüm kulüplere eþit davranýþ tarzýný sürdürecektir. Bu amaç için þahsýmý destekleyen ve baþkanlýða adaylýðýmý ilan etmem için beni yüreklendiren futbol ailesinin tüm paydaþlarýna caný gönülden teþekkür ederim. 19 Aðustos'ta gerçekleþecek olan genel kurulla birlikte Türk futbolunun baþarýlarý için çalýþmaya devam etmek için deðerli delegelerden kabul göreceðimizi ümit ediyorum."



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat