Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

TeamViewer v3.6.4756

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3975
Tarih: 28-04-2024 Saat 17:34


Konu: TeamViewer v3.6.4756
Mesajı Yazan: invertor
Konu: TeamViewer v3.6.4756
Mesaj Tarihi: 12-08-2008 Saat 00:40
 
TeamViewer 3.0 kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve ayný zamanda masaüstü bilgileri paylaþým ve transfer yazýlýmýdýr. Firewall ve NAT proxy'ye dokunmadan çalýþabilme özelliði ile hiç bir sorun çýkarmadan istediðiniz herþeyi yapmanýza olanak saðlar. Sadece TeamViewer programý ile baþka bir bilgisayarýn uzak masaüstüne baðlanabilir ve bir makinede yüklü olan programý her hangi bir yükleme iþlemine gerek kalmadan diðerinde de kullanabilirsiniz. Baðlanmak istediðiniz bilgisayara ilk defa baðlanacaksanýz daha önceden belirlenmiþ olan id numaralarýný girmeniz gerekmektedir.

TeamViewer'da ID numarasýný ve þifreyi girdikten sonra uzak masaüstü eriþimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewer'ý uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanýyor.

TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için deðil arkadaþýnýza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliþtirilmiþ bu tür kullanýmlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup þifreleme yöntemi ile dýþarýdan istenmeyen eriþimlere olanak vermemektedir. Özel kullanýmlar için bedava olan TeamViewer'da ayrýca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut...

Kýsaca özelliklerinden bilgi vermek gerekirse;

TeamViewer

* Yükleme yapmadan uzak masaüstü eriþimi
TeamViewer ile internet baðlantýsý sayesinde dünyanýn her hangi bir yerindeki bir bilgisayara baþka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarý sorunu çýkarmadan eriþim yapabilirsiniz.
* Dosya Transferi
TeamViewer bilgisayarýnýzdaki dosyalarý karþý taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karþý taraftan kendi bilgisayarýnýza dosya taþýyabilirsiniz.
* Güvenlik Duvarýnýn arkasýndan çalýþýr
Bir çok uzak masaüstü yazýlýmý güvenlik duvarlarý yüzünden eriþim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endiþe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarý arkasýndan çalýþarak baðlanýlacak bilgisayara baðlanmanýn yolunu buluyor.
* Yüksek Güvenlik Standardý
TeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortaðýdýr. Güvenlik kanallarý RC4 kodlamalarý ile korunmaktadýr. RC4 kodlamalarý https/SSL ile ayný güvenilirliðe sahiptir.
* Yüksek performans
LAN baðlantýsý hýzý ile internet üzerinde eriþim imkaný sunar.

Yeni eklenen özellikler:
* Windows Vista için uzak masaüstü baðlantý desteði saðlanmýþ
* Baðlantý hýzý ve sýkýþtýrma derecesi artýrýlmýþ
* Firefox ve Opera da otomatik proxy güncellemesi saðlanmýþ
* Dosya transfer hýzý artýrýlmýþ
* ( Unicode) Uluslarasý dil karakterlerinin hepsi desteklenmiþ

http://rapidshare.com/files/136580817/TeamViewer_v3.6.4756.rar - http://rapidshare.com/files/136580817/TeamViewer_v3.6.4756.rar
 
 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat