Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zorlu Nisan!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3956
Tarih: 29-04-2024 Saat 07:00


Konu: Zorlu Nisan!
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: Zorlu Nisan!
Mesaj Tarihi: 07-04-2008 Saat 14:52

Zorlu Nisan!Zorlu%20Nisan!

Þampiyonluk mücadelesinde Turkcell Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. durumda bulunan Galatasaray'ý, Nisan ayý içinde zorlu bir maç periyodu bekliyor.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ýn istifasý nedeniyle sýkýntýlý günler yaþayan sarý-kýrmýzýlý ekip, hafta sonunda kendi sahasýnda Trabzonspor ile zorlu bir maç yapacak. ''Cim bom'', bu karþýlaþmanýn hemen ardýndan hafta içinde yine Ali Sami Yen Stadý'nda Gençlerbirliði ile Fortis Türkiye Kupasý yarý final karþýlaþmasýnda 1-0'lýk maðlubiyetin rövanþýna çýkacak.

Galatasaray, zorlu kupa mücadelesi sonrasýnda 3 büyüklere karþý henüz maðlubiyeti bulunmayan, ayrýca Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ý kendi sahasýnda yenen Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadý'nda karþý karþýya gelecek.

-NÝSAN DEV DERBÝ ÝLE BÝTECEK-

Galatasaray, Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor maçýndan sonra ezeli rakibi Fenerbahçe ile ligin en önemli ve zor karþýlaþmasýna çýkacak.

Sarý-kýrmýzýlý ekip, þampiyonluk yolunda büyük önem taþýyan bu karþýlaþmanýn ardýndan Mayýs ayý baþýnda Sivasspor ile deplasmanda oynayacak.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat