Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Valencia Aurelio'ya talip oldu mu?

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3480
Tarih: 28-04-2024 Saat 06:27


Konu: Valencia Aurelio'ya talip oldu mu?
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Valencia Aurelio'ya talip oldu mu?
Mesaj Tarihi: 16-11-2007 Saat 03:01
 Ýspanyol spor basýný, bazý Türk gazetelerinde yer alan ''Valencia'nýn yeni teknik direktörü Roland Koeman'ýn Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu istediði''
iddialarýný doðrularken, iki farklý görüþü ortaya attý.

Marca gazetesi, Valencia kulübü yöneticilerinin þimdilik Aurelio'nun transferine sýcak bakmadýklarýný yazarken, AS gazetesi ise Norveç-Türkiye maçýnda kulüp tarafýndan izlenecek Aurelio için Fenerbahçe ile masaya oturabileceðini iddia etti.

Ýspanyol Marca gazetesi, Koeman'ýn, Aurelio ile ilgili talebini geçen salý günü toplantýda Valencia Kulübü Spor Direktörü Miguel Angel Ruiz'e ilettiðini kaydetti. Koeman'ýn, Valencia'ya geldiði ilk günden bu yana ''çantasýnda Aurelio isminin olduðunu'' iddia eden gazete, Hollandalý teknik adamýn, yardýmcýsý Tony Bruins aracýlýðýyla Aurelio hakkýnda geniþ bilgi sahibi olduðunu belirtti.

Ancak, Valencia kulübü yöneticisi Ruiz'in, henüz Aurelio talebini net bir þekilde masaya yatýrmadýðý, çünkü takýmýn öncelikli sorununu bir orta saha oyuncusu deðil, sol kanat oyuncusu olarak gördüðü ifade edildi.

Valencia'nýn orta sahasýna bu sezon baþýnda 17 milyon avro verilerek alýnan Manuel Fernandes'in halan uyum sürecinde olduðu ve hafif sakatlýklar geçirdiðinden kendisinden beklenen performansý tam yansýtamayan Ruben Baraja'nýn daha yüksek düzeye çýkmasýnýn beklendiði, bu yüzden orta sahada Aurelio gibi yeni bir isme gerek olmadýðý iddia ediliyor.

Marca'ya göre, Valencia'nýn en büyük sorununun, Miguel ve Moretti'nin sakatlýklarýndan dolayý sol kanatta olduðu savunulurken, kulübün de bu konuda çözüm aradýðý söyleniyor.

Öte yandan AS gazetesi ise Valencia kulübünden bir gözlemcinin Norveç-Türkiye maçýný izleyerek Aurelio hakkýnda not tutacaðýný ileri sürdü. Gazete, gelecek günlerde Ýspanyol kulübünün Aurelio için Fenerbahçe ile masaya oturabileceðini iddia etti
.


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat